<>

 
 
 
A kiesőjelölt nem szerez pontot a listavezető ellen!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Idegenben győzhet a bajnokesélyes

Fix kettesnek tűnik a 217-es Tippmixmeccs. Jó esély mutatkozik rá, hogy a kiesőjelölt nem szerez pontot a listavezető ellen a norvég futballbajnokságban.
Norvég bajnokság
Bodö/Glimt - Rosenborg
Vasárnap, 20:00 óra

A Bodo Glimt a norvég bajnokság 15. helyén áll 11 ponttal, meglehetősen pocsék, 2-0-5-ös hazai mérleggel. A gárda pocsékul kezdte a bajnokságot, május közepétől viszont elkezdte gyűjteni az egységeket. A múlt héten meglepetésre nyerni tudott a Valarenga otthonában. A keretben egy középpályás sérült, eltiltott nincsen.

217. Bodö/Glimt - Rosenborg, 2 (1.50) - Tippmix

A Rosenborg parádézik ebben az idényben, a bajnoki cím első számú esélyese, 33 ponttal az élen áll. Idegenben is meggyőzősek a trondheimiek, 6-0-1 a statisztikájuk, ráadásul az EL-ben is jól mutatkoztak be a minap. Fontos meccsen remiztek a múlt játéknapon, a Moldéval otthon osztozkodtak meg a pontokon. Egy eltiltott játékos visszatér, friss sérült nincs.

A bajnoki címre törő Rosenborg nem hibázhat, és nem is rontanak a fehér-feketék. Mindhárom pontot elviszik, tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!