<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Federer-gálából profitálnánk

Hétszer nyerte meg a wimbledoni tornát Roger Federer és nem állítjuk, hogy most is behúzza, de jelenleg óriási formában játszik.
Férfi tenisztorna, Wimbledon
Roger Federer - Samuel Groth
Szombat, 12:30 óra

Az ausztrál Samuel Groth már annak is örülhet, hogy a harmadik körig eljutott. Noha nem voltak komoly ellenfelei, azért honfitársa, James Duckworth is megszorongatta, 15 játékot csinált ellene, az első körben pedig Jack Sock még játszmát is nyert ellene. Szóval Groth nem egy túl acélos játékos, nem is nagyon várunk tőle sok mindent a nagy Roger Federer ellen.

A svájci ugyanis újra régi formájában játszik: az első körben Damir Dzumhurt 6:1,6:3,6:3-al, a másodikban pedig a füvön erős Sam Querrey-t 6:4,6:2,6:2-vel búcsúztatta. Azaz egyszer sem jutott 30 pont fölé meccsein. Mozgásán is látszik, hogy nagyon rendben van most fizikailag és lelkileg is. Ráadásul a következő körben szintén verhető ellenfelet kaphat, Bautista, vagy Basilashvili személyében. Nem hisszük, hogy nagyon el szeretné húzni ezeket a meccseket az igazán fontosak előtt.

Főtipp

Federer - Groth, 32,5 játék alatt (1.80) - Tippmixpro

Eddig egyetlen egyszer találkoztak: tavaly a US Openen Federer sima 6:4,6:4,6:4-el lépett tovább és miután füvön jobban teljesít, szerintünk most még könnyebben tudja legyőzni ellenfelét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!