<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Gasquet-diadal és finn iksz

Richard Gasquet győzelmére fogadunk Wimbledonban. Finnországban ugyanakkor nem hirdetünk győztest a Lahti - SJK összecsapáson, azaz a döntetlent támogatjuk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

001. R. Gasquet - N. Kyrgios, 1 (1.74) - férfi tenisz, Wibmledon, 12:30

Tavaly a wimbledoni torna egyik legjobb meccsét játszotta a két teniszező, akkor az ausztrál Nick Kyrgios öt szettben, 3:2-re nyert Richard Gasquet ellen. Viszont ez az egyetlen győzelme a franciával szemben: eddigi három meccsükből kettőt Gasquet nyert meg. A legutóbbit idén májusban, salakon. Eddig mindkét játékos nagyszerűen teljesít, talán Kyrgiosznak volt nehezebb dolga, hiszen az előző körben Milos Raonicot kellett kiejtenie. Gasquet ugyanakkor szintén nem akárkit, a bolgár Dimitrovot verte ki nagyon sima 3-0-val. A francia sokkal összeszedettebb játékos, de Kyrgios bármikor képes meglepetésre. Most viszont szerintünk nem fog, szerintünk Gasquet lép majd tovább a következő körbe.

043. Lahti - SJK, X (3.00) – finn bajnokság, 17:30

A finn első osztályban a Lahti 16 pontjával a nyolcadik, 15 meccsen 12-12-es gólkülönbség jött neki össze. Otthon 2-4-2-es a statisztikája, a formája nem jó, régen nyert bajnokit, az EL-ben pedig döntetlenezett az Elfsborggal Finnországban. Az SJK a dobogóért hajt, 27 ponttal a forduló előtt a harmadik helyen állt. Idegenben felemás, 3-2-3. Az SJK-nak sem volt sikeres a nemzetközi kupameccse, ugyanis izlandi riválisa győzött nála. A két, nem túl jó formában lévő csapat meccsén könnyen jöhet az iksz, ami 3-as szorzóért igazán vonzó.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!