<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Serena Venus ellen: ez kemény lesz

26. alkalommal méri össze erejét Serena Williams nővérével, Venus Williamsszal. Eddig 14-11-re Serena vezet. Hogy most is ő nyer-e, azt nem tudni, de kemény meccsre számítunk.
Női tenisz, Wimbledon
Serena Williams – Venus Williams
Hétfő, 14:00 óra

A Williams-testvérek csatározása hosszú időre nyúlik vissza. Először még az idősebb nővér, Venus nyeregetett, utána viszont fokozatosan átvette a stafétát Serena, aki összességében sokkal jobb teniszezővé vált testvérénél. Venus pedig igen régóta nem tudott bekerülni a döntőkbe és szép lassan az első tízből is kiesett a világranglistán. Most visszatért és nem is akárhogyan teniszezik. Még Serena is azt nyilatkozta, hogy Venus jobb formában van, mint ő. Mégis ő az esélyesebb ezen a meccsen, valószínűleg amiatt a lelki erő miatt, amit például a legutóbbi meccsén is bemutatott.

Serena ugyanis gyakorlatilag vert helyzetből állt fel Heather Watsonnal szemben. A brit már 3:0-ra vezetett a mindent eldöntő, harmadik játszmában, amikor Serena begyújtotta a rakétákat és gyakorlatilag olyan atomteniszt mutatott be, amelyre kevesen képesek. Szóval mentálisan nagyon rendben van. Más kérdés, hogy erőnlétileg nővére kicsit jobban áll nála.

Tipp

Serena Williams – Venus Williams, 21,5 játék felett (1.85) - Tippmixpro

Melléktipp

Serena Williams – Venus Williams, játszmák száma 3 (2.60) - Tippmixpro

Éppen ezért mi végkimenetelre nem mernénk tippelni, szerintünk arra nagyobb az esély, hogy kőkemény ütközet lesz ebből, rengeteg ponttal és arra is komoly esélyt látunk, hogy nem fog eldőlni két játszmában a küzdelem. Legtöbbször három szettet játszottak egymás ellen a tesók. Most is bejöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!