<>

 
 
 
Látogatást teszünk a norvég kettőben, ahol szerintünk a kiesőjelölt odahaza sem tud pontot szerezni majd a feljutásért küzdő Sandnes ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Nálunk 2-es a 061-es Tippmixmeccs

Látogatást teszünk a norvég kettőben, ahol szerintünk a kiesőjelölt odahaza sem tud pontot szerezni majd a feljutásért küzdő Sandnes ellen.
Norvég másodosztály
Hönefoss - Sandnes Ulf
Hétfő, 19:00 óra

A Hönefoss 12 egységével a 15., azaz kieső pozícióban áll a féltávhoz közeledve. A gárda eddig csalódást keltően teljesít, otthon 1-3-2-es mérlege van, ami nem igazén meggyőző. A társulat támadójátéka gyenge, ezt bizonyítja a 14 mérkőzésen szerzett 14 találat. A formája május végétől biztatóvá vált, viszont a múlt héten előbb kiesett a kupából, majd bajnokin is kikapott. Egy kezdő középpályás eltiltását tölti majd.

061. Hönefoss - Sandnes Ulf, 2 (2.00) - Tippmix

A Sandnes Ulf 24 egységgel a 2., idegenben 1-5-1-es mérlege nem igazán félelmetes. Viszont mostanság jó szériát fut a gárda, három mérkőzést nyert meg, és rúgott mindegyiken 3 gólt. Egy középpályás sérült a keretben, de az alapcsapat bevetésre kész.

A Hönefoss megtorpant, a Sandnes pedig lendületben van. A vendégek elhozzák a pontokat. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!