<>

 
 
 
Az első mérkőzésen Észak-Írországban nem született gól. Ezúttal a Kadrioru staadionban feszülnek egymásnak az alakulatok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

BL-visszavágó 0-0-ról: nálunk ez hazai

Az első mérkőzésen Észak-Írországban nem született gól. Ezúttal a Kadrioru-stadionban feszülnek egymásnak az alakulatok. Nálunk ez hazai...
Bajnokok Ligája-selejtező
Levadia Tallinn - Crusaders
Kedd, 18:00 óra

A Levadia Tallin a városi rivális Florával hajt a bajnoki címért, tavaly sima győzelmet aratott a pontvadászatban. Most is mindössze egy veresége van 17 fordulót követően, otthon erős, és a formája is pazar a kezdeti botladozások után. Antonovék az első mérkőzésen zártan védekeztek, viszont nem is tudtak veszélyes támadófocit produkálni.

A Crusaders nagyon simán gyűjtötte be újabb bajnoki elsőségét áprilisban, azóta viszont a múlt heti az első tétmeccsük a piros-feketéknek. A gárda tavaly - észak-ír viszonylatban - parádés támadófocit produkált, 38 bajnokin több mint 90-szer voltak eredményesek Owensék. Az első mérkőzésen kissé fásultnak tűnt a Crusaders, nem volt átütő erő az attakokban. A 0-0 nem olyan rossz eredmény, ha gólt találnának a vendégek, nagyot léphetnének a hőn áhított következő kör felé...

113. Levadia Tallinn - Crusaders, 1 (1.75) - Tippmix

A két bajnok közül az észtet érezzük esélyesebbnek. Játékban vannak a zöldek, ráadásul hazai környezetben léphetnek pályára. Szerintünk a vendéglátó győz, és továbbjut a soron következő selejtezőkörbe. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!