<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Győzelemmel kezdhet Kanada

Brazíliában unalmas első félidőt várunk a Vasco és a Sao Paolo rangadóján, míg az Arany Kupán arra tippelünk, hogy a társrendező Kanada sikerrel kezdi meg a tornát.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

213. Vasco da Gama - Sao Paulo, 1. félidő X (1.93) - brazil bajnokság, csütörtök 03:00

A 18. fogadja a 8. helyen tanyázót a 12. fordulóban. A Vasco egy szezonnyi másodosztályú kitérő után ismét ott van az élvonalban, ám eddig csupán 9 ponttal áll, így a veszélyzónában helyezkedik el. A problémák elsősorban támadásban mutatkoznak, 11 forduló alatt csupán 5 gólt szerzett a gárda. A Sao Paulo is csúszik lefelé a tabellán: a tavaly még ezüstérmes csapat immáron 4 forduló óta képtelen nyerni, ez pedig elsősorban támadásbeli impotenciájának köszönheti, legutóbb a Fluminense ellen maradtak gólképtelenek, vendégként csupán 1-1-3 sorral állnak. Mindkét csapat eddig 5 olyan bajnokit játszott, amelyen az első játékrész döntetlen eredménnyel zárult. Hiába a Pato-Fabiano támadókettős vendég oldalon, nem hisszük, hogy túlzottan eseménydús első félidő vár majd a drukkerekre.

227. Salvador - Kanada, 2 (1.85) – Arany Kupa, csütörtök 04:30

Noha a kanadai válogatott ál a FIFA ranglista alapján a legrosszabb helyen az Arany Kupán részt vevő csapatok közül, ez még közel sem jelenti azt, hogy esélytelenebb lenne a többeiknél. Sőt. A 20 hellyel előrébb „járó” El Salvadort például, ha nem is simán, de legyőzheti a nyitányon. Kanada ugyanis nagyszerűen szerepelt mostanában, legutóbbi meccsein állta a sarat igen komoly válogatottak ellen, például Kolumbiától csak 1-0-ra kapott ki, Izlanddal ikszelt, Dominikát pedig vb-selejtezőn oda-vissza verte a csapat. Salvador ugyanakkor a gyengébb eresztésű Saint Kitts és Nevis ellen egy idegenbeli 2-2 után hazai 4-1-el ment csak tovább. A két csapat egymás elleni meccseit nézve Kanada a legutóbbi hármat megnyerte, utoljára 2009-ben diadalmaskodott az északi ország. Szerintünk most is összejöhet a siker, győzelemmel kezdheti a tornát a juharleveles alakulat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!