<>

 
 
 
A Figueirense zsinórban harmadszor nyerhet, ezúttal az élvonalban csak szenvedő, idegenben rémesen gyenge Joinville lehet az áldozat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

A sereghajtót veretjük a braziloknál

A Figueirense zsinórban harmadszor nyerhet, ezúttal az élvonalban csak szenvedő, idegenben rémesen gyenge Joinville lehet az áldozat.
Brazil bajnokság
Figueirense - Joinville
Csütörtök, 02:00 óra

A középmezőny tagja a házigazda, 11 meccs után a 11. helyen áll 15 egységgel, és még nem kapott ki az Orlando Scarpelli-ben (3-2-0). A formája felettébb biztató, ugyanis két sikert könyvelhetett el a közelmúltban. A Goiast otthon, a Flamengót idegenben győzték le a piros-fehérek. A keretben nem lesz eltiltott, viszont egy csatár lesérült, épp a legutóbbi bajnokin.

A Joinville eddig nagyon gyengén tolja, csak 5 pontja van, így nem is csoda, hogy a sereghajtó az A-ligában. Vendégként a legrosszabb, egy remi mellett ötször égett, és csak egy gólt rúgott a túrákon. Ami viszont biztató ehet, hogy az egyetlen ikszet éppen a legutóbb érték el a fiúk a Coritiba vendégeként (0-0. Az említett bajnokin egy belső bekk begyűjtötte harmadik sárgáját, így ma ő pihen.

196. Figueirense - Joinville, 1 (1.70) - Tippmix

A Figueirense összekapta magát, a Joinville viszont még mindig nem az igazi. Az erősebb kerettel rendelkező hazaiak nem hibáznak, otthon tartják a pontokat. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!