<>

 
 
 
A remek formában lévő Palmeiras hazai környezetben növelheti tovább győzelmeinek számát a középcsapat Avai ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.38

Remek formában van, naná hogy nyeretjük!

A remek formában lévő Palmeiras hazai környezetben növelheti tovább győzelmeinek számát a középcsapat Avai ellen.
Brazil bajnokság
Palmeiras - Avai
Csütörtök, 02:00 óra

A Palmeiras 18 pontjával a 7., otthon 3-2-1-es mérlege nem túl acélos. Három sikerből érkeznek a mai találkozóra, és ezeken a találkozókon még gólt sem kaptak a zöldek. Eltiltás miatt nem hiányzik majd játékos hazai oldalon.

Az Avai a középmezőnyben állomásozik, a 13. 13 egységgel. Figyelnie kell a kék-fehér seregnek hátra, ugyanis a veszélyes zónához közel vannak. Idegenben eredményesebbek (2-1-2), A társulat nincs jó passzban, öt bajnoki óta nem sikerült győzniük. Ismét nem lesz teljes a vendégek kerete, mert két védő is eltiltott lesz. Az ő hiányuk érzékeny veszteség.

200. Palmeiras - Avai, 1 (1.38) - Tippmix

A két alakulat egymás elleni mérlege nyomasztó Palmeiras-fölényt mutat (7-2-1), a Pacaembú-ban még soha nem nyert az Avai. Ma sem járnak sikerrel a vendégek, a pontot otthon maradnak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!