<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: Wimbledon és román döntő

Babos Timiék ismét a pályán és ezúttal is nyeretjük a magyar-francia duót! Wawrinkát pedig egyéniben favorizáljuk. Este a román szuperkupa esetében viszont nem várunk meglepetést.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

092. Hsieh/Pennetta - Babos/Mladenovic, 2 (1.50) - Wimbledon, női páros, 12:30

Babos Timi és Kiki Mladenovic már nagyon összeszokott párosnak számít, a torna egyik fő esélyes duója. Eddig nagyon könnyedén jutottak el, szerintünk az elődöntő is meglehet a magyar-francia duónak.

173. Wawrinka - Gasquet, 1 (1.42) - Wimbledon, férfi egyéni, 14:00

Minden elismerésünk Richard Gasquet-é, hiszen a francia remek tenisszel jutott el a negyeddöntőig. Viszont a Roland Garros-győztes Stan Wawrinka szerintünk már túl nagy falat lesz, a svájci óriási formában van, nyeretjük.

183. Steaua Bukarest - Targu Mures, Steaua nyeri a kupát (1.43) - román szuperkupa, 20:00

2013 óta harmadjára játszhat román szuperkupát a Steaua Bukarest. A bajnok viszont csak egyszer nyert eddig. A Targu Mures nem rossz csapat, ezüstérmet szerzett, de a Steaua összeszedettebnek tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!