<>

 
 
 
Két lengyel csapat El-selejtezőjét szemeltük ezúttal ki: a Slask és a Jagiellonia is kemény küzdelem elé néz csütörtök este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kiélezett selejtezőkre fogadunk

Két lengyel csapat El-selejtezőjét szemeltük ezúttal ki: a Slask és a Jagiellonia is kemény küzdelem elé néz csütörtök este.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

044. Jagiellonia Bialystok - Omonia Nicosia, X (3.15) - Európa-liga selejtező, 20:30

Nincs szünet az Európa-ligában, az első selejtezőkör után egy héttel rögtön jönnek a második kör meccsei, ezek egyikén a Jagiellonia a Omonia Nicosiát fogadja. A bajnokság még egyik országban sem kezdődött el, így a nyár közepén az első tétmeccseket az El-ben vívták a csapatok; a lengyelek a litván Kruoját intézték el könyörtelenül (1–0; 8–0), a ciprusiak viszont alaposan megszenvedtek a grúz Dinamo Batumival (0–1; 2–0). Ha külön-külön megvizsgáljuk a két csapat legutóbbi 10 meccsét, az is a hazaiak mellett szól, hiszen a Jagiellonia 8 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget számlál, míg az Omonia 3 siker mellett 3 ikszet és 4 kudarcot tud felmutatni. Ennek ellenére óvatosságra intenénk a biztos hazai győzelemtől, gyanúsan kúszik felfelé ugyanis a vendégek szorzója, ami sohasem jelent jót... Éppen ezért inkább csak a bevállalós szelvényekre ajánljuk a találkozót, méghozzá döntetlen formájában!

045. Slask Wroclaw - Göteborg, X (3.05) - Európa-liga selejtező, 20:30

A lengyel 4. és a 2014-es svéd ezüstérmes csatázik egymással. A Slask stabilan zárt a 4. pozícióban, a dobogós helyekre azonban nem sok esélye volt. Elsősorban masszív hazai teljesítményének köszönhette eredményeit, viszont rengeteg alkalommal remizett: 37 meccs alatt 13-szor. Az előző selejtezőkörben a Celje ellen lépett tovább kettős győzelemmel a lengyel gárda (1-0 és 3-1).

A Göteborg jelenleg is játékban van, mely komoly előnyt is jelenthet, ráadásul összeérett erre a szezonra a csapat és 3 pont előnnyel vezeti a 2015-ös svéd pontvadászatot. A forma sem rossz, április közepe óta nem szenvedett vereséget, viszont az utóbbi időben sokszor osztozkodott a pontokon (legutóbbi 5 meccsén háromszor). Tavaly emlékezhetünk, az ETO ellen lépett tovább a selejtezőkben, majd a portugál Rio Ave állta útját. Elsődleges célja Lengyelországban az lesz, hogy ne kerüljön hátrányba, ráadásul kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok, így könnyen lehet, hogy döntetlennel folytatódik futhatnak majd neki a felek a visszavágónak Svédországban.

 
 
  • 1Tcharme2015július17.10:01ÚjVálasz

    Ez aztán nagyon húzás volt tegnap! :-) Nagyon köszönöm... zseniális!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!