<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ez a tippünk a Fradi meccsére

A Ferencvárosnak otthon kell előnyt szereznie az Európa-liga visszavágójára. Szerintünk össze is jön a Fradinak.
Európa-liga, selejtező
Ferencváros - Zeljeznicar
Csütörtök, 20:30 óra

Egyelőre remekül alakul a szezon a Fradi számára. Nagyon simán jutott tovább a csapat a Go Ahead Eagles ellen és a Vidi kiütésével a szuperkupát is elhódította. A keret nagyon egyben van és a legnagyobb igazolások (Sesták, Radó) még be sem mutatkoztak. Viszont a Zeljeznicar ellen mindketten beállhatnak. A Fradi támadásokban nagyon erős, de a hátsó alakzatban még akadhatnak gondok. Ide még bőven elférne egy kis erősítés. Szerintünk Thomas Doll mester ezúttal is a gyors gólokra épít majd, ha sikerül az elején betalálni, akkor meglehet a meccs.

Mert hiába bosnyák és hiába balkáni fekete ló, ez a Zeljeznicar egyáltalán nem olyan jó csapat. A nem túl veretes máltai Balzan Youths csapatát bár oda-vissza megverte, nem volt éppenséggel fenséges a játéka. Idegenben mindössze öt kapuralövést eresztettek meg, ebből kettő be is ment. Egy jobban szervezett csapat ellen – mint amilyen például a Fradi is – ez nagyon kevés lesz. A nyár elején kulcsjátékosok távoztak a csapatból, a helyüket fiatal tehetségekkel próbálják pótolni, akiknek szinte semmilyen nemzetközi tapasztalata nincs.

Főtipp

039. Ferencváros - Zeljeznicar, 1 (1.50) - Tippmix

Melléktipp

042. Ferencváros - Zeljeznicar, 2.5 gól felett (1.72) - Tippmix

A Fradi idén jól össze van rakva. Az E-csoportkör pedig kimondottan is célja a klubnak. A Zeljeznicar nem túl erős, gyengült is tavasz óta. Mi sima hazait várunk, sok góllal!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!