<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brutális oddsok Skandináviából

Több mint kilencszeres oddsot lehet kihozni abból a két skandináv mérkőzésből, amelyet kiszemeltünk vasárnapra. Két merész tipp, de miért ne jöhetne?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

209. Norrköping–IFK Göteborg, X (3.05) - Allsvenskan, 15.00

Rangadót rendeznek ma Norrköpingben. A harmadik helyezett hazaiak 31 pontosak, otthon erősek (6-1-1), és a formájukkal is minden rendben, Régóta veretlenek, legutóbb éppen a mostani ellenfelénél ikszeltek (0–0). A Göteborg vezeti a tabellát, 34 pontos, idegenben veretlen (6-2-0). A kékek védelme nagyon összeállt, 15 meccsen csak 7 gólt kaptak. Két döntetlent játszottak az elmúlt hetekben. Ma is könnyen lehet ez a vége, óvatos futballt és pontosztozkodást várhatunk.

222. Kuopio PS - Inter Turku, X (3.00) - finn bajnokság, 17:30

A 4. látogat a 7. helyen állóhoz a 19. fordulóban. A Kuopio 5-5-6 mérleggel áll jelenleg, évek óta középcsapatként szerepel és nincs kiugró eredménye. Az eddig megszerzett 20 pontjából mindössze 10-t szerzett saját közönsége előtt, az 5-7-es hazai gólkülönbség nagyon sokat elárul a csapat játékáról. Az Inter Turku két gyenge szezont követően idén ebben a szezonban végre összeállt és lehet esélye a dobogóra. A támadójáték és a védelem is jól teljesít, vendégként viszont csupán 1-4-4 sort tud, zsinórban két vendég fellépésén döntetlen eredményt ért el. Mindkét csapat hajlamos a remire, ráadásul a Turkunak nem lesz könnyű dolga a masszív KPS védelem ellen. Legutóbbi 4 közös bajnokijukból három döntetlen eredménnyel zárult és jó esélyt látunk rá, hogy ez az arány 5/4-re módosul vasárnap este.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!