<>

 
 
 
A Rubin Kazany és az Amkar Perm is várható vereséggel rajtolt az orosz élvonal friss szezonjában, vasárnapi közös meccsükön a jobb erőkből álló hazaiakat támogatjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Nincs csatáruk, persze hogy veretjük őket

A Rubin Kazany és az Amkar Perm is várható vereséggel rajtolt az orosz élvonal friss szezonjában, vasárnapi közös meccsükön a jobb erőkből álló hazaiakat támogatjuk.
Orosz bajnokság
Rubin Kazany - Amkar Perm
Vasárnap, 16:00 óra

A Kazany az előző idényben nem sokkal, de végül lecsúszott a top5-ről és ezáltal az európai kupaindulásról. Ezt elsősorban magának köszönheti, hiszen a Dinamo Moszkva borzalmas hajrájának köszönhetően megvolt az esélye, de a Kazany is nyeretlen maradt az utolsó 3 körben. Otthon stabil 8-4-3 mérleggel és 22-15-ös gólkülönbséggel zártak. Jó hír a drukkerek számára, hogy a csapat magját sikerült megőrizni, így gólerős támadójuk, két acélos középpályásuk és a védelem tengelye is maradt erre a szezonra. Persze volt mozgás a keretben, de ez nem az alapembereket érintette. A nyitófordulóban vereséget szenvedtek Moszkvában a CSZKA vendégeként és igazából csak a moszkvaiak rémes helyzetkihasználásán múlt, hogy csupán 1-0-s vereségbe szaladt bele a Rubin.

Az Amkar Perm tavaly gyenge középcsapatként muzsikált, végül 32 ponttal a 11. helyen zárt, de végig megvolt az esély arra, hogy a veszélyzónába kerül a csapat és ténylegesen a kiesés ellen kell majd küzdenie. Elsősorban támadásban volt rémesen gyenge a csapat, 30 forduló alatt mindössze 25 gólt lőtt, vendégként pedig nyeretlenül zárta az idényt 0-6-9 mérleggel és 10-31-es gólkülönbséggel, mely a legrosszabb volt a mezőnyben. Ami meglepő ennek tükrében, hogy a támadósor megerősítésén nem nagyon fáradozott a vezetőség: a Torpedo Moszkvától érkezett egy nem túl rutinos játékos erre a posztra. Nem is volt tehát különösebben meglepő, hogy az első fordulóban otthon kapott ki a gárda 1-0-ra a Krasznodar ellen, a meccs során pedig gyakorlatilag helyzetük sem volt, igaz már a 13. perctől emberhátrányban játszottak.

201. Rubin Kazany - Amkar Perm, 1 (1.60) - Tippmix

Egyik együttes sem alakult át a nyár során, így kb. mindkét gárdától ugyanaz várható, mint tavaly: az Amkar vélhetően a hátsó régió tagja lesz és továbbra is problémás lehet a támadójátéka, a Kazany pedig talán ismét harcolhat az európai kupahelyekért. A vendégektől eltiltás miatt hiányozni fog egyetlen valamire való csatáruk és ha ezt nem tudja kihasználni a Rubin, akkor semmit!

 
 
  • 1Queens2015július26.17:51ÚjVálasz

    Hát ez jól elvitte a szelvényem a Falkenberg 5.05 hazai, Zenit és Villareal győzelemmel. :-(

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!