<>

 
 
 
Nem óvatoskodnak a csapatok az első meccsen, a horvát és a norvég bajnok meccsén eljutnak háromig a felek!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.78

Már a zágrábi odavágó is eseménydús lehet

Nem óvatoskodnak a csapatok az első meccsen, a horvát és a norvég bajnok meccsén eljutnak háromig a felek!
Bajnokok Ligája selejtező
Dinamo Zagreb - Molde
Kedd, 21:00 óra

Maradjunk annyiban, hogy mindkét alakulat mutatott már jobb formát és produkált már erősebb szériát korábban, mint amilyent manapság. A horvát kirakatcsapat tavaly toronymagasan nyerte meg a pontvadászatot, az idén három meccs után még veretlen, de két iksz után jött meg végre valahára az első siker. A BL-selejtezőben is húztak egy váratlank a kék-fehérek: a luxemburgi bajnokot képtelenek voltak legyűrni a Maksimirban; igaz, a visszavágón befűzték az oktatófilmet Pjacáék, és végül magabiztosan léptek túl riválisukon (0-3).

A Molde folyamatosan játékban van, hiszen a norvég bajnokság tavasz-ősz lebonyolítású. A bajnok viszont csak szenved, elhagyva a féltávot mindössze a 6., távol otthonától pedig kifejezetten sebezhető (3-2-3). A formája gyenge, két hazai meccset bukott el, ráadásul kiscsapatok ellenében. Ami a kupát illeti: a Pyunik ellen magabiztos sikert arattak otthon Elyounoussiék (5-0), ám idegenben képesek voltak kikapni Jerevánban is (1-0)... A norvég gárda támadósorával nincsen gond, a második legtöbbet lövik a bajnokságban, viszont a védelme igencsak szellős.

131. Dinamo Zagreb - Molde, 2.5 gól felett (1.78) - Tippmix

A párosmeccs esélyese a horvát brigád, ám a gólokban ezúttal nagyobb fantáziát látunk. A Molde nem áll be bekkelni, igaz, erre alkalmatlan is. Nem lesz ez egy rossz meccs, három gólt tuti, hogy összehoznak a gárdák. Tippünk tehát: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!