<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Lengyel-svájci gólok, kazah győzelem

Gólokat várunk a Lech Poznan és a Basel összecsapásán, de azért nem túl sokat. Előtte viszont arra fogadunk, hogy az Asztana már Finnországban előnyt szerez.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

172. Helsinki JK - FC Asztana, 2 (2.66) - BL-selejtező, 18:00

Meggyőző játékkal búcsúztatta a HJK a lett Ventspilst, de ez szerintünk nagyon kevés lesz a finn csapat részéről. A kazah Asztana ugyanis fellendülőben van és határozott célja a csoportkör elérése. A közép-ázsiai csapatok már egy ideje ott kopogtatnak a BL-főtábla ajtaján és ezúttal össze is jöhet az áttörés. Az Asztana már elintézte a Maribort, amely sokkal erősebb, mint a HJK. A kazah bajnok tehát jó esélyekkel vág neki a találkozónak és habár fennáll a veszélye annak, hogy megint a második mérkőzésen, hazai pályán akarják eldönteni a továbbjutást, szerintünk annyival jobb csapat a HJK-nál, hogy idegenben is képes lehet győzni.

195. Lech Poznan - Basel, 2 vagy 3 gól lesz (1.93) - BL-selejtező, 20:45

A Lech szoros hajrában hódította el a lengyel bajnoki trófeát. Az elmúlt időszakban megerősödött csapat nyáron a Szuperkupát is megnyerte a Legia ellen, a bajnokságot pedig egy győzelemmel és egy vereséggel indította. Az előző selejtezőkörben a Szarajevó volt az ellenfél, akiket két sima sikerrel búcsúztattak.

A Basel együttesének ezúttal sem kellett izgulnia az aranyérem miatt, ismét nem volt komoly kihívója, habár a kupasiker már nem jött össze. A friss szezonban két győzelemmel rajtolt, a felkészülés pedig vegyesre sikeredett. Mindkét együttes támadójátékában van potenciál, a Basel az előző idényben 16, míg a Poznan 20 olyan bajnokit vívott, melyen 2 vagy 3 találat esett. Óvatos meccsen azt várjuk, hogy ezúttal sem lőnek túl a "célon" az együttesek és megállnak 2-3 gólnál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!