<>

 
 
 
Szerdán folytatódnak a BL-selejtezők, ahonnan két tippel érkezünk, de a brazil élvonalból is van tutinak ígérkező ötletünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két BL-meccs és brazil bajnoki

Szerdán folytatódnak a BL-selejtezők, ahonnan két tippel érkezünk, de a brazil élvonalból is van tutinak ígérkező ötletünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

188. Celtic - FK Qarabag, 1 (1.40) - BL-selejtező, 20:45

A skót bajnok a hét végén kezdi meg majd bajnoki szereplését, azonban a katolikusok már túljutottak két tétmeccsen. A BL-ben az izlandi aranyérmessel vívtak párosmeccset, és a Stjarnant oda-vissza elverték a zöldek. Az azeri együttes az Inter Bakit előzte meg, így lett bajnok májusban, sőt, június elején a kupát is elhódította. A csapatnak szerencséje volt, hiszen az első körben a verhető montenegrói Rudart kapta ellenfeléül. Az első mérkőzésen az azerbajdzsániak nem tudtak előnyt szerezni otthon (0–0), viszont a visszavágón egy góllal jobbnak bizonyultak (0–1). Ez a teljesítmény ma viszont kevés lesz a Celtic Parkban.

203. Rapid Wien - Ajax, 2.5 gól felett (1.73) - BL-selejtező, 21:05

Az osztrák bajnokságban a második lett a Rapid, így játszhat selejtezőt a BL-ben. A zöldek számára jól indult az idei éved, simán továbbléptek a kupában, majd a bajnokságban is magabiztos győzelmet arattak (Ried 3–0). A hollandoknál még nem kezdődött meg a bajnokság, majd augusztus második hétvégén indul útjára a labda az Eredivisiében. Az amszterdamiak szép számmal vívják a felkészülési meccseket, találkoztak - egyebek mellett - a St. Etienne-el, a Wolfsburggal és a Panával is. Az Ajax is a támadófocit erőlteti, épp úgy, mint aktuális házigazdája. Nyílt játékot és legalább három gólt várunk.

220. Corinthians - Vasco da Gama, 1 (1.38) - brazil bajnokság, csütörtök 03:00

A 16. bajnoki fordulóban a 2. fogadja a 18. helyen állót. A Vasco egy év után tért vissza idén ismét az élvonalba, ahol egyelőre meglehetősen döcög az a bizonyos szekér: 12 ponttal a kieső zónában tanyázik és a 8-26-os gólkülönbség nem sok jót sejtet... Legutóbbi 5 bajnokijából négyet elveszített, vendégként pedig csupán 1-1-5 sort tud felmutatni 3 rúgott és 11 kapott góllal.

A Corinthians idén is erős és a tavalyi 4. hely után idén a dobogóra vágyik, melyre minden esélye meg is van az eddig látottak alapján. Otthon 6 sikere mellé mindössze 1 vereség csúszott be, összességében pedig a legstabilabb védelmet tudja felmutatni 9 kapott góllal. Hét bajnoki óta veretlen a hazai gárda és nem hisszük, hogy ez a sorozat a kiesőjelölt ellen szakadna meg.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!