<>

 
 
 
Óvatos meccset várunk Bukarestben, ahol a szerb Partizan vendégeskedik a BL-selejtező első felvonásán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Íme a legjobb tipp a bukaresti BL-ütközetre

Óvatos meccset várunk Bukarestben, ahol a szerb Partizan vendégeskedik a BL-selejtező első felvonásán.
Bajnokok Ligája selejtező
Steaua Bukarest - Partizan Belgrád
Szerda, 20:30 óra

A Steaua tavaly kiélezett küzdelemben lett bajnok, három ponttal előzte meg a Targu Mures együttesét. Az idén eddig kissé beragadtak a rajtnál a fővárosiak, 3 mérkőzést követően 5 pontjuk van, mindkét hazai ütközetüket ikszre adták. És a BL-ben is kis híján a Ghencea Stadium lett a vesztőhelyük... 2-0-ra győztek ugyan Chipciu Trencsénben, a visszavágón viszont a felvidéki gárda győzött 3-2-re. Popáék különösen az első játékrészben védekeztek botrányosan, mentségükre legyen mondva, hogy a védelemből voltak hiányzók. Ezúttal is lesz kimaradó, egy rutinos légiós épp a szlovákok elleni fellépésen sérült le.

A Partizannak tavaly nem volt kihívója, ősi ellenfele, a Crvene Zvezda nem tudta megszorongatni Petrovicékat. A keret a nyáron erősödött, így nem is meglepő, hogy eddig valamennyi idei tétmeccsét megnyerte a gárda. A bajnokságban kettőből kettő, 10--0-ás gólkülönbséggel, a BL-ben pedig az FC Gori találtatott könnyűnek Bojinovékkal szemben - halkan jegyezzük meg, hogy e párosmeccsen is érintetlen maradt a szerbek kapuja...

187. Steaua Bukarest - Partizan Belgrád, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmix

A párharctól a belgrádiak továbbjutását várjuk, ám az első mérkőzésen szerintünk nem rontanak egymásnak a brigádok. Óvatos, kevés gólos ütközettel kalkulálunk. Tippünk ennek megfelelően -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!