<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: folytatódnak a BL-selejtezők

Szerdán újabb meccseket játszanak a BL-főtáblájára hajtó csapatok, köztük például rögtön egy kőkemény román-szerb rangadóval.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

182. Salzburg - Malmö, Malmö szerez gólt (1.63) – BL-selejtező, 19:00

Ez a csata már tavaly is érdekes összecsapást hozott. A Salzburg azóta gyengült, a Malmö már játékban van. Ismét jöhetnek a gólok és legalább egyet a vendégektől is várunk. A Malmönek még a továbbjutás is összejöhet ennek révén.

185. Steaua – Partizan Belgrád, 1. félidő X (1.94) – BL-selejtező, 20:30

Kőkemény derbi ez a javából. A román bajnok a szerb címvédő ellen. Nem is várunk mást, csak brutális összecsapást, aki teheti, az még sok lapra is tehet. Mi nem várunk sok gólt a mérkőzésen, sőt, szerintünk az első félidőben egy darab sem fog esni.

197. Lech Poznań - Basel, Lech szerez gólz (1.31) – BL-selejtező, 20:45

A Lech nagyon jól teljesít eddig a BL-ben, de most emberére akadhat a Basel személyében. A svájci bajnok nagyon erős. Lovrencsicséknek kötelező lesz legalább egy gólt rúgniuk otthon, ha tovább akarnak jutni.

 
 
  • 1sada372015július29.14:02ÚjVálasz

    Tegnap picit tévedtem de nem sokon múlt hogy nyerjen a vidi:) A mai Salzburg meccs szerintem x lesz.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!