<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyenge védekezés+erős támadójáték=gólok

Bár még egyik csapat sem játszott túl sok meccset a szezonban, máris elkönyvelhetjük mindkét csapatot gólgyárosnak. Elől és hátul is.
Európa-liga, selejtező
Jablonec – FC Köbenhavn
Szerda, 18:00 óra

Eddig egy tétmeccsen van túl a Jablonec. A cseh bajnokság bronzérmeséhez méltón kezdte a szezont: idegenben legyőzte a Pribram gárdáját. A mérkőzés 3:2-vel ért véget, ami alapján kijelenthető: az előző szezonban felmutatott betonvédelem bizony már nem áll olyan biztos lábakon. Legalábbis egyelőre. Távozott néhány kulcsember a keretből, például Jan Kopic (30 meccs/8 gól) a bajnokhoz igazolt, de Tomas Cizek és Vojtech Kubista is hiányozni fog a csapatból. A megszerzett Tomas Wagner, illetve Stanislav Tecl viszont jó fogásnak tűnik. Előbbi már gólt is lőtt az első meccsén.

A Köbenhavn már túl is van három mérkőzésen és mindegyiket megnyerte. Ebből kettőn gólokban gazdag eredmény született. A dán együttes előbb könnyedén kiejtette a walesi Newtown együttesét (2-0, 3-1), majd a bajnokságban is bekezdett egy idegenbeli győzelemmel az Esbjerg ellen (2-1). A keret itt is alaposan átalakult: távozott Gislason, De Ridder és Finnbogason is. Érkezett viszont a tehetséges Marvin Pourié, Benjamin Verbic, illetve a két nagy fogás: William Kvist Jörgensen a Wigantől és Kasper Kusk a Twentétől. Mindkettő remek igazolásnak tűnik.

Tipp

171. Jablonec – FC Köbenhavn, 2,5 gól felett (1.84) – Tippmix

Meléktipp

Jablonec – FC Köbenhavn, mindkét csapat gólt szerez (1.80) – Tippmixpro

Egyelőre tehát úgy néz ki, hogy egyik csapat sem szeret védekezni, hátul és elől is életveszélyes mindkettő. Ebből pedig nem következhet más, mint egy újabb gólgazdag mérkőzés. Szerintünk legalább három találat lesz a meccsen és a mindkét csapat betalál is támogathatónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!