<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két remi az El-ből

A sok papírformának ígérkező meccs mellett szoros találkozókra is kilátás van csütörtökön az El-ben: Zürichben és Lisszabonban is döntetlent várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

025. FC Zürich - Dinamo Minszk, X (3.25) - Európa-liga selejtező, 19:30

Az Európa-liga 3. selejtezőkörének egyik pikáns párharcában a Dinamo Minszk a Zürich otthonába látogat. A svájciak visszafogottan kezdték az idei szezont, hiszen a bajnoki nyitányon 1–1-et játszottak a Young Boyssal, majd a Vaduzzal is leikszeltek. Az El-ben egyelőre nem léptek pályára, ebben a körben csatlakoznak be a küzdelmekbe. A fehéroroszok ezzel szemben egy csatán már túlvannak, a bulgár Cherno More testén keresztül jutottak be a mostani körbe, méghozzá magabiztosan (1–1, 4–0). A hazai pontvadászatban bár már jelentős, nyolcpontos a hátrányuk az éllovas BATE Boriszovval szemben, a második helyet stabilan tartják, köszönhetően a 14 meccsen produkált 9-3-2-es mutatónak. Habár a fogadóirodáknál egyértelműen a hazaiak az esélyesek, mi korántsem vagyunk ennyire biztosak a Zürich sikerében a jó formában lévő Dinamo ellen, szerintünk döntetlennel zárul a csata és a lényegi dolgok majd csak a visszavágón dőlnek el!

046. Belenenses - Göteborg, X (3.15) - Európa-liga selejtező, 21:00

A portugál 6. helyezett és a svéd ezüstérmes találkozik egymással. A Belenenses erős középcsapat képét mutatta az előző idényben, azonban rengeteg pontot hullajtott el döntetlenekkel, 12 remije az egyik legtöbb volt a mezőnyben. Otthon 5-7-5 sorral zárt, tehát meglehetősen sokan távoztak tőle ponttal. A védelem stabil, gondjai leginkább támadásban vannak.

A Göteborg előnyére válhat, hogy meccsben van, hiszen a 2015-ös svéd szezon jelenleg is tart, masszív teljesítményével pedig a tabella élén áll. Szintén sokszor remizik, 11 döntetlenjével ugyancsak éllovasnak mondhatta magát az előző szezonban. Erre a szezonra még jobban összeállt a gárda, az előző selejtezőkörben a lengyel Slask csapatát búcsúztatták, ahol idegenben szintén jók voltak egy döntetlenre. Masszív védekezést várunk mindkét féltől, szerintünk semmi sem fog eldőlni az odavágón!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!