<>

 
 
 
Remek formában a lengyel ezüstérmes: Nikolicsék ezúttal az albán ezüstérmes otthonában harcolhatnak ki előnyt a visszavágóra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.59

Ismét hengerelhetnek Nikolicsék

Remek formában a lengyel ezüstérmes: Nikolicsék ezúttal az albán ezüstérmes otthonában harcolhatnak ki előnyt a visszavágóra.
Európa-liga selejtező
Kukesi - Legia Varsó
Csütörtök, 20:00 óra

Az albán ezüstérmes már hetek óta edzésben van, hiszen már az első körben bekapcsolódott az EL-selejtezőibe. A bajnokság majd csak augusztus 22-én rajtol Albániában. Az első kanyarban a gárda a Torpedo Zhodinot búcsúztatta, majd a Podrogica ellen is jobbnak bizonyultak a kék-fehérek. Otthon ugyan kikaptak a Mladosttól (0-1), viszont idegenben hengereltek (2-4). A keretben szép számmal akadnak légiósok, a horvát Pejic már három gólt termelt a sorozatban.

034. Kukesi - Legia Varsó, 2 (1.59) - Tippmix

A lengyel brigád már két fronton küzd: a bajnokságban és az EL-ben is parádéznak Nikolicsék. A pontvadászatban 2 meccsen 6 pont, 9-1-es gólkülönbséggel a mérlegük, a nemzetközi porondon pedig a román Botosanit rendezték el játszi könnyedséggel - oda-vissza nyertek a zöldek, és még gólt sem kaptak. Egy középpályás régóta sérült, rajta kívül szinte mindenki bevethető. Elnézve a varsóiak formáját, nehéz lesz őket megállítani...

Az albán együttes nehéz helyzetben van, hiszen otthon előnyt kellene szerezniük a visszavágóra. A Legia erősebb, érettebb alakulat, amely nem hibázik. Már az első mérkőzésen elverik riválisukat. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!