<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: Loki, Miriuta és a Szentek

Az Európa-ligába már a nagyágyúk is bekapcsolódnak: a Southampton és a St. Etienne is pályára lép. De a Debrecen – Rosenborgra is van egy tippünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Southampton – Vitesse, 1 (1.30) – El-selejtező, 21:05

Mindkét csapat most kezdi meg a szezont, de szerintünk a Southampton a néhány távozója ellenére is sokkal erősebb csapat. Távozott Clyne és Schneiderlin, főleg az utóbbi nagy érvágás, jött viszont sok kiváló játékos. A Vitesse inkább kölcsönjátékosokat hozott, gyengébbnek tűnik. Sima hazai.

Targu Mures – St.Etienne, 1,X (1.70) – El-selejtező, 20:00

Miriuta László csapata komoly anyagi gondokkal küzd, de ez egyelőre nem látszik a csapat játékán, a gárda szárnyal a bajnokságban. A pénz nagyon kell a klubnak, így érthető, ha Európában akar domborítani a csapat. A St. Etienne szezonja még nem kezdődött, szerintünk nem kap ki Romániában a hazai gárda.

Debrecen - Rosenborg, mindkét csapat szerez gólt (1.70) – El-selejtező, 20:00

A Loki már bebizonyította, hogy támadni nagyon jól tud, védekezni viszont már nem annyira. A Rosenborg sokkal erősebb csapatnak tűnik, de szerintünk a Debrecen nem hagyja magát otthon, a mindkét fél betalál opció elég csábítóan hangzik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!