<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Péneki jóslat: három hazai Skandináviából

Svédországból, Norvégiából és Dániából is hozunk egy-egy tippet előre. A Viborg sikere az odds alapján meglepetés lehet, de szerintünk most fog feltámadni a gárda.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

077. Viborg - Esbjerg, 1 (2.75) – dán bajnokság, 18:00

Az újonc Viborg még csak gólt sem lőtt a szezonban, ezért ez a hatalmas odds rá. Viszont az Esbjerg sem jó csapat, sőt! Szerintünk ezúttal a hazai csapat fog magára találni, a Viborg szerintünk otthon tartja a pontokat.

093. Viking Stavanger – Haugesund, 1 (1.55) – norvég bajnokság, 19:00

Más célokat kerget a két csapat. A Viking a dobogóra hajt, míg a Haugesund a kiesés ellen próbál küzdeni, nem túl sok sikerrel. A Viking nagyszerű formában van, odahaza nyolc meccséből ötöt megnyert. Most is neki áll a zászló.

095. Helsingborg – Kalmar, 1 (2.05) – svéd bajnokság, 19:30

A Helsingborg elkapta a fonalat: két vereség után két fontos győzelmet könyvelhet el. A Kalmart az előző körben kiütötték és nem is nagyon megy a csapatnak idegenben. A Helsingborg nagy hajrával közelebb lopózhat a dobogóhoz, nálunk ez hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!