<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: két magyar, egy orosz meccs

A Ferencváros és az Újpest is jó eséllyel begyűjti a három pontot szombaton, míg a Zenit Oroszországban teheti ugyanezt.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

135. Zenit Szentpétervár - Terek, 1 (1.35) - orosz bajnokság, 16:00

A Zenit címvédőhöz méltón kezdte a szezont, máris élre állt a bajnokságban két forduló után. A Terek középcsapat, még nem nyert a szezonban. Sima hazainak ígérkezik ez az összecsapás.

166. Újpest - Békéscsaba, 1 (1.36) - NB I, 18:00

Az Újpest meggyőzően kezdte a szezont, előbb ikszelt odahaza a Pakssal, majd simán legyőzte idegenben a Vasas csapatát. Most egy újabb újonc, a Békéscsaba ellen kell bizonyítania a lila-fehéreknek és jó esélyük is van az első hazai pontok begyűjtésére. Szerintünk az Újpest van olyan erős, hogy nyerjen odahaza a békésiek ellen.

168. Vasas - Ferencváros, 2 (1.38) - NB I, 20:30

A Fradi már búcsúzott az Európai kupaporondtól és nem maradt neki más hátra, mint a bajnoki cím begyűjtése. Erre pedig meg is van minden esélye. Eddig két meccsből kettőt nyert simán az FTC, szerintünk most behúzza harmadik sikerét is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!