<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Eldöntheti a továbbjutást a Southampton

A Szentek viszonylag jól erősítettek, a Vitesse viszont sokat gyengült. Hazai pályán erősebb az angol csapat.
Európa-liga, selejtező
Southampton – Vitesse
Csütörtök, 21:05 óra

Felemásan sikerült a felkészülési időszak a Southamptonnak. A csapat ugyanis az elején még döcögött, de utóbbi három felkészülési meccsét megnyerte. Ráadásul közülük kettőt két holland ellenfél ellen. A Feyenoordot és a Groningent is 3-0-ra intézte el. A Southampton kellemes meglepetés volt az előző szezonban, a hetedik helyen zárt, pedig sokáig dobogós volt. Csak kicsit gyengült a nyáron: Morgan Schneiderlin 35 millió euróért a Manchester Unitedbe, Nathaniel Clyne pedig 17,5 millióért a Liverpoolba került. Egyelőre sikerült jól forgatni a kapott pénzt: Juanmi, Cédric Soares, Rhu-endly Martina és Jordy Clasie is remek igazolásnak tűnik egyelőre.

A Vitesse magabiztosabban teljesített a barátságos meccseken, de nem játszott komoly ellenfelek ellen, a Rizespor és a Dundee United legyőzése pedig nem nagy diadal. A csapattól többet vártak az előző szezonban, de a dobogóról is lemaradt. Nem csoda, hogy kissé szétszéledni látszik a keret: többen ingyen távoztak mert lejárt a szerződésük, illetve két legjobbját, Marko Vejinovicot és Davy Pröppert pedig eladták a Feyenoordnak, illetve a PSV-nek. Akik érkeztek, többnyire csak kölcsönbe jöttek, például a Chelsea háttéremberei.

Tipp

Southampton – Vitesse , 1 európai hendikep -1 (1.90) – Tippmixpro

Meléktipp

Southampton – Vitesse, 2,5 gól felett (1.75) – Tippmixpro

A Southampton sokkal egységesebbnek tűnik már így a szezon előtt is. Jól erősített a klub és a minimum elvárás a csoportkör elérése. Ehhez pedig szükséges egy jó hazai eredmény. Szerintünk a Szentek képesek két góllal legyőzni ellenfelüket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!