<>

 
 
 
A Kaiserslautern a 2. fordulóban is diadalmaskodhat, a Shamrock és a Cork pedig az ír élvonalban győzhet és szilárdíthatja meg helyét az élbolyban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két ír bajnoki és a Lautern

A Kaiserslautern a 2. fordulóban is diadalmaskodhat, a Shamrock és a Cork pedig az ír élvonalban győzhet és szilárdíthatja meg helyét az élbolyban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

084. Kaiserslautern – Braunschweig, 1 (1.55) - német másodosztály, 20:30

A Lautern győzelemmel, a Braunschweig vereséggel kezdte a bajnokságot. A vörösök Duisburgból hozták el jó játékkal a három pontot, a sárga-kékek viszont meglepetésre otthon kaptak ki a Sandhausentől. A Fritz Walter Stadionban hagyományosan erős a házigazda, ma is érvényesíti ezt az előnyt, hiszen nem titkolt céljuk, hogy jövőre már a Bundesliga I-ben vitézkedhessenek.

112. Drogheda Utd. – Shamrock Rovers, 2 (1.40) - ír bajnokság, 20:45

22 pontjával a kilencedik az ír élvonalban a házigazda, otthon 3-2-5-ös, nem túl masszív statisztikával. A bordók formája nem jó, de azt érdemes megjegyezni, hogy élcsapatoktól kaptak ki mostanában. A Rovers számára véget ért a nemzetközi kupakaland, az Odd Greenland ellen kettős vereséggel búcsúzott a csapat. A bajnokságban a negyedik helyen állnak, 40 pontig jutottak, úgy, hogy van egy elmaradt meccsük. Ha nyernek, felléphetnek a dobogóra. Néhány napja a Longfordot verték el otthon, nagyon. A Shamrock erősebb kerettel rendelkezik, és ma érvényesíti a papírformát.

115. Cork City - Bohemians, 1 (1.47) - ír bajnokság, 21:00

A 2. fogadja az 5. helyen állót a 22. fordulóban. A Cork masszívan tartja magát az élbolyban, de ez persze el is várható tőle a tavalyi ezüstérem után. A csapat korlátait ugyanakkor jól jelzi az, hogy a nem túl acélos izlandi KR ellen máris kiestek az El-selejtezőkből... Otthon 7-1-1 sorával erős és 21-5-ös hazai gólkülönbsége is biztató.

A Bohemians valamelyest erősödött erre a szezonra és tartja a lépést az élmezőnnyel, mindössze 3 pont a hátránya a 3. és 4. helyezettel szemben. Vendégként 5-2-3 sorával nem rossz, viszont legutóbbi két vendég meccsén kikapott. Úgy fest, idén is a Cork lehet a Dundalk kihívója a bajnoki címért folyó versenyben. Tavaly ebben a felállásban 1-0-ra nyert a Cork, idén is győzhet egy szoros meccsen a házigazda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!