<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meglepetést várunk a zágrábi derbin

Nem alakul eddig túl fényesen a szezon a Dinamo Zagreb számára. A címvédő ráadásul ahhoz az NK Zagrebhez látogat, amely ellen több mint két éve nem nyert idegenben.
Horvát bajnokság
NK Zagreb - Dinamo Zagreb
Péntek, 21:00 óra

Három meccs, két döntetlen, egy vereség, két megszerzett pont, négy rúgott és öt kapott gól. Ez eddig az NK Zagreb mérlege a horvát bajnokságban. Nem túl fényes a csapat részéről valljuk be, de annyira nem is vészes. Egyedül az Osijek elleni hazai vereség miatt főhet a klubvezetők feje, a legutóbbi, Rijeka elleni 3-3 már nem rossz eredmény, erre lehet is építkezni.

A Dinamo Zagreb két 1-1-es döntetlen után végre nyerni tudott, az újonc Zaprisecet ütötte ki 5-1-re odahaza. A szezonban ez volt a legnagyobb arányú győzelme a csapatnak, annyira nem megy a játék mostanában. A BL-ben is döcög a szekér, a luxemburgi Folát még kiejtették, de a norvég Moldéval 1-1-et játszottak a héten odahaza. Jövő héten kőkemény visszavágó vár a csapatra.

Főtipp

NK Zagreb - Dinamo Zagreb , 1 európai hendikep +2 (1.50) – Tippmixpro

Melléktipp

NK Zagreb - Dinamo Zagreb, 1,X (2.30) – Tippmixpro

A Dinamo meglehetősen fáradt lesz szerintünk pénteken, erősen tartalékosan állhat fel ráadásul, hiszen néhány nap múlva sorsdöntő BL-meccs vár rá Norvégiában. Az NK Zagreb szívós csapat, szerintünk egy pontot otthon tarthat, de legalábbis kiütni biztosan nem fogja őket a címvédő.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!