<>

 
 
 
A Zenit Hulk vezetésével tovább menetelhet, a cseheknél a Teplice sikerére fogadunk, míg a magyar második vonal nyitó körében a Mezőkövesd csapatát favorizáljuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Mezőkövesd, Zenit és...

A Zenit Hulk vezetésével tovább menetelhet, a cseheknél a Teplice sikerére fogadunk, míg a magyar második vonal nyitó körében a Mezőkövesd csapatát favorizáljuk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

135. Zenit Szentpétervár - Terek Groznij, 1 (1.35) - orosz bajnokság, 16:00

Az éllovas fogadja a 13. helyen állót a harmadik fordulóban. A Zenit címvédésre készül és ehhez a jó rajt is adott: megnyerték a Dinamo elleni derbit 2-1-re, majd az Ural elleni idegenbeli meccs megnyerése sem okozott komolyabb fejtörést. Tavaly otthon 12-2-1 sorral zártak, ez magasan a legjobb hazai mutató volt a ligában. A keret idén is erős: hátul a Garay-Criscito-Neto hármassal, elöl pedig elég csak a Hulk-Rondón-Kerzsakov hármas nevét említeni.

A Terek évről évre középcsapatként muzsikált, nagyjából ez várható tőlük idén is. Két döntetlennel nyitottak: a Kuban és a Rosztov ellen is 1-1-re végeztek. Nyáron távozott egy kezdő brazil támadó, ezen kívül viszont egyben maradt az együttes, így viszont idén is problémás lehet a támadójáték... Tavaly ugyan meglepte ebben a felállásban a Zenitet a vendég együttes, most ezt nem nagyon tudjuk elképzelni.

153. Teplice - Slovacko, 1 (1.80) - cseh bajnokság, 17:00

A 2. fordulónak futnak neki a csapatok a cseh élvonalban, a Teplice 2-2-es döntetlennel, míg a Slovacko 4-3-as győzelemmel rajtolt múlt héten. A tavalyi szezon 7. és 9. helyezett csapatról van szó, a Teplice sokáig tartotta magát az élbolyban, de borzalmas hajrájának köszönhetően a középcsapatok közé süllyedt végül. A Slovacko legnagyobb problémája a védelemben volt és az első forduló alapján úgy fest, ezt nyáron sem sikerült orvosolni. Három gólt kapott az alapvetően nem túl acélos támadósorral bíró Dukla csapatától, ráadásul nem tudta uralni a mérkőzést, ám Dosek triplája végül győzelmet eredményezett. A Teplice már nagyobb falat lesz, az erőviszonyok tavaly óta nem igazán változtak, márpedig akkor ebben a felállásban sima 4-0 lett a vége. A szezon eleji forma miatt nem a nap tutija, de ezen az oddson egy próbát mindenképp megér!

163. Mezőkövesd - Vác, 1 (1.40) - magyar másodosztály, 19:00

A hétvégén elrajtol az NB II idei szezonja, az első fordulóban a Mezőkövesd az újonc Vácot fogadja. A házigazda két évvel ezelőtt még az élvonalban szerepelt, az előző évben pedig bár végig harcban állt a feljutásért, végül nem sikerült egyből visszajutnia. A körülmények és a lehetőségek idén is adottak, így a közvetlen élmezőnybe várható az együttes. A Vác újoncként érkezik a második vonalba, és bár több helyen is megerősítették a keretet , a Pest megyeiek célja alighanem a biztos bennmaradás kiharcolása lesz első NB II-es szezonjukban. Ennek fényében Sisa Tibor alakulatának nem a Mezőkövesd otthonában kell majd nyernie, hanem a közvetlen riválisoktól kell elvennie a pontokat, szerintünk alul is maradnak Borsodban.

 
 
  • 2deejay2015augusztus01.00:47ÚjVálasz

    153 Teplice - Slovacko egymás elleni:
    17.03.15 SYN Slovacko Teplice 2 : 2
    26.09.14 SYN Teplice Slovacko 4 : 0
    31.05.14 SYN Slovacko Teplice 0 : 2
    21.07.13 SYN Teplice Slovacko 3 : 2

     
  • 1deejay2015augusztus01.00:42ÚjVálasz

    A 135. Zenit Szentpétervár - Terek Groznij Egymás elleni:
    08.04.15 PRE Terek - Zenit Szentpétervár 1 : 2
    08.11.14 PRE Zenit Szentpétervár -Terek 1 : 3
    01.12.13 PRE Terek - Zenit Szentpétervár 1 : 1 Óvtosan !!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!