<>

 
 
 
A kiesőjelölt fogadja a bajnokot a svéd élvonal szombat délutáni derbijén - a gyenge védelmek találkozásától gólokat remélünk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gyér védelmek találkoznak, jöhet a gólzápor!

A kiesőjelölt fogadja a bajnokot a svéd élvonal szombat délutáni derbijén - a gyenge védelmek találkozásától gólokat remélünk...
Svéd bajnokság
Atvidabergs - FF Malmö
Szombat, 16:00 óra

Az Atvidabergs nehéz helyzetben van, 17 bajnokin mindössze 8 egységet húzott be a gárda. Otthon 1-4-4-es a mérlege, idegenben viszont még ennél is gyatrább (0-1-7). A brigád kezd leszakadni, immár 6 pont választja el a bennmaradást érő pozíciótól. A formája pocsék, három ikszet egy hazai vereség követte. A védelme átjáróház, 29-szer kapitulált már a hátsó alakzat. A társulat over/under mérlege 11/6. A keretben egy fontos középpályás eltiltott lesz sárga lapok miatt.

Tipp: Atvidabergs - FF Malmö, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

A Malmö tavaly megnyerte a bajnokságot, most viszont nem áll jól a kékek szénája. Mindössze az 5. helyen áll, lemaradása a listavezető Göteborg mögött 5 pont. 30 egységéből 12 jött össze idegenben (3-3-2), több, váratlan kudarc is érte a címvédőt. Még áll a BL-ben is a csapat, igaz, a minap Salzburgban 2-0-ra kikapott - így nem lesz könnyű dolguk Eikreméknek a visszavágón. A Malmö támadójátékával alapjaiban véve nincs különösebb gond, hiszen 17 meccsen 33-szor voltak eredményesek Bergeték, viszont a védekezés... Egy élcsapattól a 22 kapott találat bizony sok. Az over/under mérlegük 13/4. A formájuk szeszélyes, Rosenbergék a legutóbbi bajnokit behúzták, előtte viszont három fellépésükön nem tudtak nyerni. A keretben egy védő sérült.

A tavaszi összecsapáson 3-0-ra nyert a Malmö, és ma is a bajnok az esélyesebb. Viszont a gólokban van érték, hármat összehoznak a felek! Tipp: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!