<>

 
 
 
Lila-fehér derbi következik szombaton a magyar élvonalban: az Újpest a meccs esélyese, de a gólokban nagyobb értéket látunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Gólokat várunk a lila-fehér derbitől

Lila-fehér derbi következik szombaton a magyar élvonalban: az Újpest a meccs esélyese, de a gólokban nagyobb értéket látunk.
NB I.
Újpest - Békéscsaba
Szombat, 18:00 óra

Vignjevics mester csapata nem kezdte rosszul a bajnokságot. Ugyan a paksiak ellen még akadozott a gépezet, különösen a támadójátékkal adódtak problémák, azért a tolnaiak ellen nem feltétlenül szégyenteljes eredmény a remi. Aztán a 2. játéknapon a Fáy utcába voltak hivatalosak Sallóiék, és a lilák könyörtelenül kihasználták az újonc védelmi megingásait. 1-3 lett a vége - igaz, szorosabb is lehetett volna az eredmény, ha Lázok beveri a hajrában a büntetőt. A nyáron némiképp átalakult a fővárosiak kerete, egyelőre olybá tűnik, hogy nem gyengültek Nagy Gáborék.

A Békéscsaba a Vasas mögött a 2. lett az NB/II-ben, így jutottak fel a viharsarkiak az élvonalba. A keretet igyekeztek megerősíteni a Kórház utcában, de eddig bizony ez nem látszik a lila-fehérek teljesítményén. A nyitó fordulóban a szimpatikus vesztes szerepe jutott Birtalanéknak (2-3, Loki), a múlt hétvégén viszont nagyon sima verésbe szaladtak bele Mursitsék a Paks vendégeként (4-0). Két fellépésen hét találatot kaptak a keletiek, azért ez sok, nem is kicsit... Nehéz elképzelni, hogy Szpisljak mester együttesének védekezése a Szusza Ferenc Stadionban áll majd össze...

Főtipp

Újpest - Békéscsaba, 2.5 gól felett (1.80) - Tippmixpro

Melléktipp

166. Újpest - Békéscsaba, 1 (1.35) - Tippmix

Az az érzésünk, hogy az Újpest megnyeri a mai találkozót, viszont elnézve a csabaiak védelmét, érdemes lesz rámenni a gólokra. Szerintünk a +2.5-ben van érték, mi arra fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!