<>

 
 
 
A Dundee United a skót élvonal első körében kihasználhatja az Aberdeen nemzetközi leterheltségét, a Loki pedig az El-vereség után is jó lehet 1 pontra a Honvéd ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Skót hazai, magyar remi

A Dundee United a skót élvonal első körében kihasználhatja az Aberdeen nemzetközi leterheltségét, a Loki pedig az El-vereség után is jó lehet 1 pontra a Honvéd ellen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

204. Dundee Utd. - Aberdeen, 1 (3.20) - skót bajnokság, 16:30

Nagyon magas oddsot kapott a tavalyi ezüstérmes elleni nyitófordulóban a Dundee United csapata. Igaz ugyan, hogy a gárda felkészülése borzalmasan sikerült és 6 meccsen 6 vereséget szenvedett, ebből azonban messzemenő következtetéseket nem vonnánk le. Sokkal többet nyomhat a latba az, hogy az Aberdeen a Rijeka kiejtése után továbbra is érdekelt az Európa-liga selejtezőiben, egyenesen a kazah Almaty otthonából érkezik erre a derbire, ahol ráadásul 2-1-es vereséget szenvedett.

A Dundee ugyan elveszített néhány játékost a nyár folyamán, többségük azonban nem számított alapembernek, egyedül a Celtic csapatához távozó Ciftci elvesztése lehet fájó pont. Érkezett viszont jónéhány védő, egy gólerős középpályás és egy Sturm Graz csapatát is megjárt osztrák támadó. A hazaiak malmára hajtja a vizet, hogy az Aberdeen itt a bajnokság elején még beáldozhat meccseket a nemzetközi kupaszereplés érdekében, ráadásul most a kazahok elleni visszavágóra fókuszál. Ezen az oddson szerintünk megér egy próbát a hazai siker!

243. Honvéd - Debrecen, X (3.05) - magyar bajnokság, 18:00

A sokakat meglepő, két győzelemmel rajtoló Kispest a harmadik fordulóban bizonyíthatja, hogy tényleg számolni kell-e vele idén, hiszen a Debrecen látogat a Bozsik Stadionba. Nem mintha nem lett volna egyébként is pokoli a Honvéd sorsolása, hiszen a nyitányon a Videoton, a második játéknapon pedig az MTK várt a XIX. kerületiekre, két győzelemmel abszolválták azonban a rangadókat. A Loki a vártnál nehezebben nyert Békéscsabán a rajton, utána pedig otthon botlott a Puskás Akadémia ellen, azt sem szabad azonban elfelejteni, hogy a hajdúságiak az El szereplés miatt heti két meccset játszanak mostanság. A Debrecen legutóbbi három kispesti látogatásából kétszer is döntetlen született, szerintünk most is megosztoznak a csapatok a pontokon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!