<>

 
 
 
A Chelsea az angol, míg a PSV a holland Szuperkupát zsebelheti be vasárnap. Az osztrák bajnokságban az Austria Wien, az argentinban a Boca sikerét jósoljuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két Szuperkupa, két bajnoki

A Chelsea az angol, míg a PSV a holland Szuperkupát zsebelheti be vasárnap. Az osztrák bajnokságban az Austria Wien, az argentinban a Boca sikerét jósoljuk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

235. Arsenal - Chelsea, Chelsea nyeri a kupát (1.71) - Angol Szuperkupa, 16:00

Habár a Premier League rajtjára még egy hetet várni kell, az angol labdarúgó szezont köztudottan a bajnok és a kupagyőztes csatája nyitja, ennek értelmében londoni házi rangadót vív egymással vasárnap délután a Chelsea és az Arsenal. Az ágyúsoknál bár repkedtek a nevek és továbbra is szó van olyan sztárok leigazolásáról, mint Benzema, vagy Higuaín, egyetlen tényleges erősítést sikerült tető alá hoznia Wengernek, azt pedig éppen a városi riválistól, Petr Cech ugyanis az Emiratesbe tette át a székhelyét.

A Chelseanél sem volt túl nagy játékos mozgás egyelőre, bár egy fölényesen megnyert PL szezon után inkább az üldözőknek kell kapaszkodnia. Falcao azért érkezett, kulcsember pedig nem távozott, továbbra is bombaerős tehát a Kékek kerete, az Arsenalnál mindenképpen erősebb, Mourinho így tovább növelheti trófeái számát, szerintünk Terryék bezsebelik a Community Shieldet!

236. Austria Wien - Altach, 1 (1.40) - osztrák bajnokság, 16:30

A lila-fehérek tavaly leszerepeltek, csak a hetedik helyen zártak. Az idei szezon jobban indult a számukra, nyertek simán a kupában és a bajnokságban is; Wolfsbergből hozták el a három pontot a Bundesligában. Az Altach igaz meglepetéscsapat volt az előző bajnokságban, amelynek a végén bronzérmet ünnepelhetett. A rajt nem sikerült, Grödigben kikapott a csapat. Az Európa Ligában 2–1-re verte a Guimarest. A házigazda rákoncentrál a bajnokságra, ma megint győz.

244. Groningen - PSV, 2 (1.40) - Holland Szuperkupa, 18:00

A holland Szuperkupa döntőjében a bajnok az esélyes. Mindkét csapat keretében volt több változás. A felkészülési időszakban a Groningen és a PSV is játszott érdekes eredményeket, ezekből viszont nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Az eindhoveniek erősebbek, és ma ez újabb trófeát érhet.

253. Boca Juniors - Union SF, 1 (1.33) - argentin bajnokság, 23:15

Az éllovas fogadja a 11. helyen állót a 19. fordulóban. A Boca szárnyal az utóbbi időben, zsinórban 4 győzelmet könyvelhetett el, így 3 pont az előnye a San Lorenzo és a River Plate előtt. Tevez visszatérése is minden bizonnyal komoly lendületet adott a csapatnak, ráadásul a hazai 7-1-1 mérleg is sokat elmond a csapatról. Az Union sincs rossz formában, a legutóbbi 5 körben 2-2-1 sort dolgoztak össze. Vendégként a 2-4-2 mérleg közepes, de nemrég a Gimnasia otthonában 5 gólt kaptak. A Boca védelme pazarul teljesít, a Santa Fe viszont rengeteg gólt kap, ami a szárnyaló hazaiak ellen könnyen vereséget eredményezhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!