<>

 
 
 
A hetet négy különböző bajnokságból érkező ötlettel indítjuk: a román élvonal mellett a norvég, a francia és a német másodosztályban is látogatást teszünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: 4 ötlettel nyitjuk a hetet

A hetet négy különböző bajnokságból érkező ötlettel indítjuk: a román élvonal mellett a norvég, a francia és a német másodosztályban is látogatást teszünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Nancy - Tours, 1 (1.75) - francia másodosztály, 20:30

A nyitó fordulóban nehéz okosat mondani, ám a csapathírek alapján a két együttes közti tavalyi különbség idén is megvan. Márpedig az előző idényben a Nancy a feljutásért, a Tours pedig a bennmaradásért harcolt, egymás ellen ebben a felállásban 2-1-re végeztek. Jöhet a hazai hétfő este is.

RB Leipzig - Fürth, 1 (1.65) - német másodosztály, 20:15

Az előző szezon 5. és 14. helyezettje csap össze a 2. körben. Az első fordulóban mindketten 1-0-s sikert arattak. A két együttes anyagi háttérében és kereterősségében is komoly különbségek vannak a hazaiak javára, vélhetően a Lipcse idén is a dobogóra hajt, a Fürth pedig a középmezőnybe tartozhat. Kijöhet a két együttes közti reális különbség ezen a derbin.

Brann Bergen - Levanger, 2.5 gól felett (1.45) - norvég másodosztály, 19:00

A Brann visszajutna az élvonalba, de képtelen stabilan jól teljesíteni, így csupán a 3. helyen áll. A Levanger a várakozásoknak megfelelően a kiesés elől menekül. Mindkét csapat termeli a gólokat elöl is és hátul is, így jó opció lehet erre a derbire a legalább 3 gól, pláne a május végi 4-1-es Levanger-siker tükrében.

Dinamo Bukarest - Poli Timisoara, 1 (2.05) - román bajnokság, 20:00

A Dinamo még veretlen, igaz három forduló alatt kétszer is remizett, egyetlen hazai meccsét viszont megnyerte 1-0-ra. A Temesvár két vereséggel nyitott, majd megverte az El-ben megfáradt Botosani csapatát. Tavaly sima 4-0 lett a vége ebben a szereposztásban, idén is jobb a Dinamo, ezen az oddson megér egy próbát!

Oddsok: Tippmixpro

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!