<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Nancy, Szpartak és a Dundalk

Írországban a Ligakupában is villoghat a Dundalk, míg ugyanakkor, Oroszországban a Szpartak Moszkva diadalmaskodhat. A Nancy-től pedig szintén jó bemutatkozást várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

040. Galway - Dundalk, 2 (1.53) - ír Ligakupa, 18:00

Az ír ligakupa elődöntőjében találkozik a két csapat. A házigazda a bajnokságban a középmezőnyhöz tartoznak, a formájuk nem jó, két vereséget szenvedtek az elmúlt napokban. A Dundalk nem csak első a bajnokságban, hanem komolyan veszi a ligakupát is, eddig még gólt sem kapott a sorozatban. Az egymás elleni mérleg is a bajnok fölényét mutatja. A fehér-feketék jutnak a döntőbe.

046. Szpartak Moszkva - Kazan, 1 (1.70) - orosz bajnokság, 18:00

Alaposan elrontotta az előző szezon hajráját a Szpartak Moszkva, pedig sokáig úgy volt, hogy összejöhet a dobogó a csapatnak. Végül a sorozatos vereségek és döntetlenek miatt be kellett érniük a 6. hellyel. Idén már egyértelmű a cél és ennek felfogásában sikerült is megerősíteni a keretet.

A nyitómeccsen viszont mégis beragadt a gárda, az Ufa elleni 2-2 azért nem egy dicsőséges eredmény. A Krasznodar idegenbeli legyőzése már inkább az. A Kazan két vereséggel nyitott, és ráadásul csütörtökön az Európa-ligában is fontos mérkőzés vár rá, nem valószínű, hogy megerőlteti magát. Hazait várunk.

073. Nancy - Tours, 1 (1.75) - francia másodosztály, 20:30

A Nancy évről-évre úgy vég neki a francia másodosztálynak, hogy fel akar jutni. Az elmúlt kiírásokban ez nem jött neki össze, rendre csak néhány ponttal maradtak le a piros-fehérek a dobogóról. A Tours tavaly nehéz hónapokat élt át, sokáig a kiesőzónában állt, de a végére összeszedték magukat a kékek. A házigazda hagyományosan erős otthon, ma is érvényesíti a papírformát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!