<>

 
 
 
Gulácsi és Kalmár csapata, a RB Leipzig győzelemmel nyitott a német másodosztályban, hétfő este pedig a Fürth csapatát is elverhetik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Gulácsiékra fogadunk a hétfői német derbin

Gulácsi és Kalmár csapata, a RB Leipzig győzelemmel nyitott a német másodosztályban, hétfő este pedig a Fürth csapatát is elverhetik.
Német másodosztály
RB Leipzig - Fürth
Hétfő, 20:15 óra

Tavaly a lipcsei együttes élcsapatnak számított, különösen otthon voltak erősek a fehér-pirosak. A formájuk rendben van, a felkészülési időszakban is eredményesek voltak, és ami még fontosabb, a nyitó fordulóban is behúzták a három pontot Sabitzerék: 1-0-ra győztek az FSV Frankfurt vendégeként.

A Fürth is győzelemmel nyitott, a zöldek a Karlsruhét múlták felül hazai környezetben. A gárdát a középmezőnybe várja a szaksajtó, tavaly az alsóházban zárt, különösen idegenben volt gyenge. Korcsmár sérült a keretben.

069. RB Leipzig - Fürth, 1 (1.65) - Tippmix

Tavaly oda-vissza nyert a Leipzig, májusban a Red Bull Arénában 2-0 lett a vége. Ma is a házigazda sikerét várjuk, húzzuk be az 1-est!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!