<>

 
 
 
A Sundsvall és a Hammarby is a svéd élvonal hátsó régiójának tagja, közös találkozójukon megmutathatják magukat a sebezhető védelmeik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólváltás a svéd kiesési rangadón

A Sundsvall és a Hammarby is a svéd élvonal hátsó régiójának tagja, közös találkozójukon megmutathatják magukat a sebezhető védelmeik.
Svéd bajnokság
Sundsvall - Hammarby
Hétfő, 19:05 óra

A Sundsvall a 14., osztályozós helyen áll 14 egységgel. A kékek otthon valósággal meg vannak átkozva, eddigi 8 fellépésük alkalmával nem tudtak nyerni, négy remi mellett négyszer megégtek. A találatokkal is spórolnak a fiúk, hazai gólkülönbségük 5-12. Biztató jel, hogy a legutóbbi három, saját stadionjában megrendezett ütközetében veretlen maradt. Más kérdés, hogy a múlt hétvégén Malmőben simán kapitulált (3-0). A keretben egy támadó sérült, eltiltott nem lesz.

A Hammarby szintén újonc, valamivel jobban áll, mint aktuális riválisa. 18 pontjából viszont csak ötöt hoztak a túrákról a zöldek (0-5-4). A formája nem az igazi, hiszen legutóbb otthon kikapott, három túráját viszont ponttal zárta. A szakvezetés egy sérült támadóra és két eltiltott középpályásra nem számíthat.

Tipp: Sundsvall - Hammarby, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Tippmixpro

Az elmúlt években rendre jött a gólváltás az egymás elleni mérkőzéseken - és ma is ez tűnik jó fogadási lehetőségnek. Az újoncok csatájától nyílt meccset, és így találatokat várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!