<>

 
 
 
A Brann a feljutásért, a Levanger a bennmaradásért küzd. Hétfő esti közös meccsükön a támadósorok dominálhatnak majd.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólokra fogadnál? Akkor ez a te meccsed!

A Brann a feljutásért, a Levanger a bennmaradásért küzd. Hétfő esti közös meccsükön a támadósorok dominálhatnak majd.
Norvég másodosztály
Brann Bergen - Levanger
Hétfő, 19:00 óra

A bergeni csapat tavaly intett búcsút az élvonalnak, így hosszú évek után visszacsúszott a másodosztályba. Nem is lehetett más cél a szezon kezdetekor, mint egyből visszajutni és lehetőség szerint nem az osztályozóra bízni a feljutás kérdését. A kiegyensúlyozott teljesítmény azonban ebben a vonalban sem jellemzi a csapatot: 27 ponttal ott van az élbolyban, otthon 4-2-1 mérleget tudhat magáénak. A támadójáték rendben van, a védelem viszont sok gólt kap: 22 kapott gólja az élmezőny leggyengébb produkciója. Kiegyensúlyozatlanságára mi sem utal jobban, mint a legutóbbi 5 bajnoki, melyen 3-1-1 sort hozott össze.

A Levanger is újonc, ő azonban a harmadosztályból érkezett, így ő elsősorban meg szeretne ragadni ebben az osztályban. Komoly küzdelmek várnak azonban rá, hiszen 17 pontjával a veszélyzónában tanyázik, idegenben pedig 1-2-5 sorával a liga leggyengébbje. A támadósorra itt sem lehet panasz a 24 szerzett góllal, ám a védelem itt is gyenge, átlagban közel 2 gólt kapnak meccsenként. Idegenben még nem játszottak olyan találkozót ebben a szezonban, ahol ne kaptak volna gólt, igaz mindössze egyszer nem lőttek.

Tipp: Brann Bergen - Levanger, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmixpro

Mindkét együttes támadójátéka hatékony, ugyanakkor védelme sebezhető. Az over/under tabellán a Levanger 10/6-al áll, míg a Brann 9/7-el. Otthon a bergeniek átlagban 3 gólos meccseket játszanak, a Levanger idegenbeli meccsein átlagosan 4.3 gól esik és csupán egy olyan meccse volt vendégként, melyen ne született volna legalább 3 találat. Mindezek okán, plusz a fordított felállásban vívott meccsüket elnézve jó választás lehet hétfő estére a legalább 3 gólos opció.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!