<>

 
 
 
A Benfica új menedzserével címvédésre készül, ehhez az első fordulóban simán illene elintézni a közepes szintet képviselő Estoril csapatát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hengerelhet a Benfica a nyitó fordulóban

A Benfica új menedzserével címvédésre készül, ehhez az első fordulóban simán illene elintézni a közepes szintet képviselő Estoril csapatát.
Portugál bajnokság
Benfica - Estoril
Vasárnap, 21:30 óra

A Benfica nem titkoltan címvédésre készül idén, miután az előző idényben - megelőzve nagy riválisát - begyűjtötte a bajnoki trófeát. Emellett megnyerték a Ligakupát is, azonban a BL-ben a csoport utolsó helyén zártak, így ez mindenképp csalódás volt az előző idényt tekintve. Volt mozgás nyáron a keretben rendesen: a Valencia 15-15 millió euró fejében elvitte Joao Cancelot és André Gomest, Lima pedig 7 millióért az Al-Ahli csapatához igazolt. Vannak azért érkezők is: a Liége együttesétől jött a középpályára Carcela, Mitroglou kölcsönbe a Fulham csapatától, illetve igazoltak egy fiatal támadót a Twentétől is. A felkészülés sikerülhetett volna jobban is: a Nemzetközi Bajnokok Kupájában 3 vereséggel (PSG, Fiorentina, New York) és egy sikerrel (América) zártak, a Szuperkupát frissen bukták el a rivális Sporting ellen.

Az Estoril tavalyelőtt futott egy jó szezont, akkor 4. helyen zárt, így még az Európa-ligában is indulhatott. A több frontos küzdelem viszont soknak bizonyult, a bajnokságban tavaly végül csak a 12. helyre futottak be, idegenben pedig a 3-7-7-es sorra nem igazán lehettek büszkék. A keret kevésbé fontos része kicserélődött, de a mag megmaradt, így idén is közepes teljesítmény várható az együttestől. Nem zártak rossz felkészülési időszakot: három győzelemmel és két vereséggel végeztek nyáron, igaz nem találkoztak nevesebb ellenféllel.

Főtipp

Benfica - Estoril, Benfica több mint 1.5 gólt szerez (1.44)

Melléktipp

10468. Benfica - Estoril, 1 (1.25)

A Benficánál ugyan voltak változások a keretben, ráadásul a padon is új edző ül (a korábban a Guimaraes csapatát nem is oly rosszul irányító Rui Vitória), ennek ellenére vélhetően idén is kiemelkedik majd a portugál mezőnyből. Az persze kérdéses, hogy nemzetközi szinten mire lesz képes a gárda, de az Estoril csapatát könnyedén verhetik az első fordulóban, ám a hazai tippnél van egy jobban fizető opció is: a Benfica támadósorát elnézve könnyen lehet, hogy legalább kétszer beköszönnek majd a hazaiak a 90 perc során.

 
 
  • 3kakuk2015augusztus16.20:17ÚjVálasz

    én meg tettem a tétem 10468. Benfica - Estoril, H majd kiderül mi lesz .. remélem be jön !

     
  • 2deejay2015augusztus16.03:46ÚjVálasz

    Akkor inkább: 12101 H Benfica - Estoril: Hendikep 0:1 1,75otsz

     
  • 1deejay2015augusztus16.03:41ÚjVálasz

    Ez a valós otsz: 12113 V Több, mint 1,5 1,18

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!