<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: MU, Milton Keynes és a Real Madrid

Ha kedd, akkor sztárcsapatok: a Manchester United és a Real Madrid is pályára lép, és mi hiszünk a sikerében. Merészebb tipp a Milton Keynes Dons győzelme az angol másodosztályban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07576. Manchester Utd. - FC Bruges, 1 (1.25) - BL-selejtező, 20:45

Egy év szünet után tér vissza a legrangosabb európai kupasorozatba a Manchester United, igaz van Gaal csapatára a főtábla előtt még vár egy párharc, méghozzá a jó formában lévő Club Brugge ellen. A vörös ördögök két győzelemmel kezdték a Premier League idei szezonját, de a két 1–0-ra megnyert csata ellenére bőven van még hová fejlődnie a manchesterieknek, a játék finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után. A belga bajnokságból 4 forduló telt el, a Brugge ezeken 2 győzelmet, 1 döntetlen és 1 vereséget tud felmutatni, mellyel ott van a közvetlen élmezőnyben. Természetesen azt nem kérdőjelezzük meg, hogy az Old Traffordon a MU az esélyes, abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy gólzáporos sikert aratnak majd Rooneyék, így csak a biztos hazai győzelemre merünk fogadni.

20005. Milton Keynes Dons - Bolton, 1 (1.80) - angol másodosztály, 20:45

Az újonc két forduló után 3 ponttal a középmezőny tagja, előbb győzött a Rotherhamnál, majd peches körülmények között kikapott otthon a Prestontól. A ligakupában továbbjutott mindeközben. Karl Robinson serege tavaly, még a harmadik vonalban a támadófocit erőltette, a legtöbb gólt a Milton rúgta a League I-ben. A Bolton az előző évet nagy nehezen élte túl a Championshipben. Sokáig a kiesés fenyegette Bogdánékat, ám végül bebiztosították másodosztályú tagságukat. A fehér-feketék nem erősödtek a nyáron, így most sem várható tőlük kiemelkedő eredmény. A rajton a Derbyvel otthon ikszeltek, majd nagyon kikaptak a Middlesboroughnál (3–0). Heskey-ékre nehéz kilencven perc vár. Az újonc ezúttal nem lesz balszerencsés, és győz.

25955. Real Madrid – Galatasaray, 1. félidő, 1 (1.55) - Santiago Bernabéu-kupa, 22:30

Öt nappal a Gijón elleni bajnoki rajt előtt a török Galatát fogadja a Real Madrid a Trofeo Santiago Bernabéu keretében. Tesztmeccs lesz, ám biztosra vesszük, hogy Benítez csapata odateszi magát hazai környezetben. Az előrejelzések szerint szinte a legerősebb csapatával fut ki a pályára a spanyol együttes, a második félidőben aztán jöhet a sok-sok csere. Ezért is tippelünk Real-vezetést az első felvonást követően. A Galatasaray már elkezdte a bajnokságot, a Sivasspor otthonában játszott 2-2-t (Podolski góllal mutatkozott be), úgy, hogy a szünetben 1-0-ás hátrányban volt.

A Real és a Galata két éve négyszer is összefutott a Bajnokok Ligájában, a madridiak 3-0-ra, 6-1-re és 4-1-re győztek, a török sikert az isztambuli 3-2 jelentette. Noha Ronaldóék nem villogtak túlságosan a felkészüli összecsapásokon, az előszezonnak lassan vége, ideje felpörögni.

 
 
  • 5eglerandrew2015augusztus19.12:41ÚjVálasz
    Idézet: szabbazs
    Akkor is inkább raktam azt, mivel több értéket hordott magában.
    ...

    A lényegen az öngól sem változtat :) Nem nyertél és ez a lényeg, nem mondom hogy rossz meglátás volt, de nem jött be!

     
  • 4szabbazs2015augusztus19.11:31ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    huha, ezt tényleg jól odatették - jobban mint te ;-)
    ...

    Akkor is inkább raktam azt, mivel több értéket hordott magában. Egy öngóllal lett vesztes a tippem, nem sírok miatta, mivel jól gondoltam, amit gondoltam, úgyhogy nem igazán tetted oda most ezt a kommentet

     
  • 3eglerandrew2015augusztus18.22:00ÚjVálasz
    Idézet: szabbazs
    huha ezt a MU győz tippet nagyon odatettétek. 1.25-ért :D
    ha valaki értéket is szeretne vinni a meccsbe - kapott gól nélkül játsza le a mérkőzést @ 1.80
    ...

    huha, ezt tényleg jól odatették - jobban mint te ;-)

     
  • 2kakuk2015augusztus18.20:28ÚjVálasz

    vagy még talán ez is jó... 07565 Lazio - Leverkusen 1. félidő - Gólszám V Több, mint 0,5 1,40 szorzó...

     
  • 1szabbazs2015augusztus18.12:39ÚjVálasz

    huha ezt a MU győz tippet nagyon odatettétek. 1.25-ért :D
    ha valaki értéket is szeretne vinni a meccsbe - kapott gól nélkül játsza le a mérkőzést @ 1.80

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!