<>

 
 
 
A Hellas szombat este pont nélkül maradhat a farkasokkal szemben a Serie A nyitó fordulójában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Eseménydús sikerrel nyithat a Roma

A Hellas szombat este pont nélkül maradhat a farkasokkal szemben a Serie A nyitó fordulójában.
Olasz bajnokság
Verona - Roma
Szombat, 18:00 óra

A Marc Antonio Bentegodiban nem volt nagy mozgás a nyáron. A sárga-kékek Pazzinit, Grecot, Vivianit, Albertazzit, Coppolát és Helandert csábították Veronába, tehát minden csapatrészt igyekeztek megerősíteni. Tavaly ősszel remekeltek Toniék, tavaszra viszont kissé visszaesett a teljesítményük. A támadófocit simán felvállalták Andrea Mandorlini fiai, igaz, a védelem emiatt olykor átjáróházzá vált - 65 gólt kaptak, erre azért nem lehettek büszkék a veronaiak. A keretben Romulo, Winck és Marquez sérült.

Főtipp

04761. Verona - Roma, 2 (1.65) - Tippmix

Melléktipp

04772. Verona - Roma, több, mint 2,5 gól (1.75) - Tippmix

Az AS Roma tavaly ezüstérmet szerzett a bajnokságban, a Juvét nem tudták megszorítani a fővárosiak, viszont jó hajrával legalább az ősi riválist sikerült beelőzniük. A bordó-sárgák a támadósort turbózták fel a nyáron, Dzeko és Salah és Falque is ebbe a csapatrészbe érkezett, de jött még Szczesny a kapuba az Arsenaltól, továbbá Paredes a Bocától a középpályára. Ment Romagnoli, Bertolacci, Mapou Yanga-Mbiwa, Viviani, Holebas és Doumbia. A keretben Strootman sérült. Luis Garcia nincs egyszerű helyzetben, hiszen a klubvezetés bajnoki címet várna el a szakembertől. Más kérdés, hogy a Juvét nagyon nehéz lesz feltartóztatni...

A vendégeknél volt nagyobb jövés-menés, a felkészülés végére viszont már jöttek az eredmények a farkasoknál. Verték a Valenciát és a Sevillát is - igaz, a védelem még olykor ingatag volt. Ennek ellenére bizalmat szavazunk Tottiéknak, szerintünk a pontok a fővárosba kerülnek, no és lesz három gól az ütközetben!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!