<>

 
 
 
A Paderborn tavaly még élvonalbeli volt, idén azonban beragadt a másodosztály rajtjánál és vesszőfutása a Kaiserslautern vendégeként folytatódhat hétfő este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Fix hazait érzünk a német kettőben

A Paderborn tavaly még élvonalbeli volt, idén azonban beragadt a másodosztály rajtjánál és vesszőfutása a Kaiserslautern vendégeként folytatódhat hétfő este.
Német másodosztály
Kaiserslautern - Paderborn
Hétfő, 20:15 óra

A Bundesliga 2 4. fordulójának zárómeccsét a házigazda várja kedvezőbb pozícióból. A 8. helyen áll a Lautern 5 ponttal, viszont ha győz, akkor felugorhat a 4. pozícióba. A vörösök a nyitó fordulóban győztek Duisburgban, majd jött két iksz, otthon a Braunschweiggel, majd az Union Berlinnél. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült, de ők a szezon kezdete óta. A Fritz-Walter-Stadionban ez lesz mindössze a második tétmeccse a gárdának, ugyanis a kupában is idegenben szerepeltek - megizzadtak Rostockban, de tizikkel továbbléptek.

A Paderborn meggyengült a nyáron, így egyelőre nem realitás a visszajutás. A kék-feketék be is ragadtak a rajtnál, otthon kikaptak a Bochumtól, majd ugyan nyertek Duisburgban, de a múlt héten a Sandhausen mér rájuk óriási csapást: 6-0-ra égtek meg saját közönségük előtt. A kezdő jobb bekk a kiállítás sorsára jutott, így ő ma eltiltását tölti. Rajta kívül egy jó csatár sérült hetek óta.

22883. Kaiserslautern - Paderborn, 1 (1.50) - Tippmix

A múlt heti hatost nem heverte még ki a Paderborn, a Kaiserslautern otthon hagyományosan erős, ma pedig meg is szerzi első győzelmét odahaza. Tippünk tehát: 1-es!

 
 
  • 1potrien112015augusztus24.09:04ÚjVálasz

    A reális odds valahol 2-2.2 körül lenne a hazaira. Német 2.liga,bármi jöhet,tényleg nehezen látom ebben az 1.5-ben az értéket.Igazából nem is értem.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!