<>

 
 
 
A feljutásra hajtó drezdai együttes otthon tartja a pontokat a kiscsapattal szemben a szerda esti bajnokin.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Fix 1-est érzünk Németországban

Mi azt mondjuk, a feljutásra hajtó drezdai együttes otthon tartja a pontokat a kiscsapattal szemben a szerda esti bajnokin.
Német harmadosztály
Dynamo Dresden - Hallescher FC
Szerda, 20:30 óra

A drezdai alakulat a legutóbbi idényben is a feljutást tűzte ki célul, ám nem jött össze a dolog, csak a 6. helyen zárt. Az idén is a másodosztály a tét a sárga-feketéknél, és ennek megfelelően is álltak neki a pontvadászatnak Uwe Neuhaus fiai. Négy fordulót követően veretlenül vezetik a harmadosztályt, otthon két fölényes sikert arattak, idegenben kétszer remiztek. A keretben nincsen friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb dolgát.

A Hallescher nem kezdte jól a pontvadászatot, három bajnoki vereség mellett kiesett a gárda a kupából is. Aztán a hétvégén jött a feltámadás, magabiztos játékkal 3-0-ra verték a Wehent. Bertramék elmozdultak a kieső helyről, de azért nehéz dolga lesz a kiscsapatnak, ha benn akar maradni a harmadik ligában. Eltiltott nincs, komoly sérült sincs.

04075. Dynamo Dresden - Hallescher FC, 1 (1.65) - Tippmix

Az idén májusban a Stadion Dresdenben 3-2-re győzött a Dynamo: és ma is hazai sikert várunk. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!