<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3.6-os összodds

Gólokban utazunk a Videoton kupameccsén, aztán irány a finn és a svéd bajnokság. Induljon a csütörtöki tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09914. Videoton – Lech Poznan, kevesebb, mint 2,5 gól (1.65) – Európa-liga-selejtező, 19:00

A 11., az 57. és a 68. percben kapott góllal a Videoton 3-0-ás vereséget szenvedett Lengyelországban, így a továbbjutás szinte bizonyosan eldőlt. A magyar bajnok nem játszott alárendelt szerepet a múlt heti meccsen, ám támadásban keveset mutatott, így a Lech megerőltetés nélkül szerezte meg a győzelmet. Pedig szenved a rivális is, a bajnokságban egyre-másra kapja a pofonokat, a Vidi legyőzése után a Piast Gliwice tudott nyerni 1-0-ra Poznanban.

A székesfehérváriaknál napok óta áll a bál (zsinórban öt zakónál tartanak, legutóbb az MTK verte őket 1-0-ra), lelépett a sportigazgató, repült az edző, alighanem púp a hátukon az európai porond. Úgy véljük, a Lech Poznan sem szakad meg csütörtökön, a lengyelek alighanem beérik annyival, hogy felkerülnek az Európa-liga főtáblájára. Klasszikus kevésgólos ütközet lehet…

19077. JJK Jyväskylä – Mikkeli, 1 (1.30) - finn másodosztály, 17.30

A finn másodosztályban a hazaiak a feljutásra hajtanak, 33 ponttal erre megvan az esélyük, ehhez viszont nyerniük kell ma. Ha ezt megteszik, előznek, így a második, osztályozós helyről várhatják a bajnokság hajráját. Otthon sokat döntetleneznek (4-4-1), az utolsó két hazai fellépésüket elrontották, egyszer kikaptak, egyszer ikszeltek. Legutóbb idegenben maradtak pont nélkül. A Mikkeli a bennmaradásért harcol, a 9., utolsó előtti jelenleg a csapat, 14 pontos, hárommal van lemaradva a már vonal fölötti gárdától. Idegenben harmat gyenge a Mikkeli (2-0-7), és gólt is csak elvétve rúg (9-17). Formája kilátástalan. Két hónapja sima 3-0 lett ebben a felállásban. Ma is a hazaiak győznek.

05773. Brommapojkarna – Frej, 1 (1.70) - svéd másodosztály, 19.00

Igazi kiesési rangadót rendeznek a svéd másodosztályban. A Brommapojkarna tavaly még az első ligában szerepelt, kiesett, és most megint rezeg a léc. Az utolsó előtti a csapat 16 ponttal, 5 pontra a bennmaradó helyektől. A piros-feketéknek be kell gyújtaniuk a rakétákat, a mostanában játszott ikszekkel ugyanis nem tudnak javítani pozíciójukon. Biztató hír, hogy otthon nem kaptak ki a legutóbbi három bajnokijukon (2-5-3). A Frej június közepéig tartotta a lépést a középmezőnnyel, utána viszont gödörbe került. Nem nyert lassan két és fél hónapja, az utolsó négy bajnokijából hármat elvesztett. Már kieső helyen van, idegenben gyenge (2-2-6), 21 pontos. A Brommapojkarna az utolsó lehetőségek egyikét megragadja, és tesz egy lépést a másodosztályú tagság meghosszabbítása felé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!