<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Most már tényleg jöhet a gólváltás

A norvég listavezető kivégezte Bukarestben a Steauát - csütörtökön is jöhetnek a gólok, akár mindkét fél részéről is. Fogadunk?
Európa-liga-selejtező
Rosenborg – Steaua Bukarest
Csütörtök, 20:00 óra

Az Európa-liga odavágóinak egyik legnagyobb meglepetését a trondheimi alakulat hozta össze azzal, hogy simán 3-0-ra győzött a román fővárosban. A továbbjutás gyakorlatilag eldőlt, csütörtökön minden adva van a felszabadult futballhoz...

A norvég társulat kirobbanó formában van hetek óta, hatos győzelmi szériát produkált a bajnokságban, továbbment a hazai kupában is, és az EL-ben is oda-vissza veri ellenfeleit. Vasárnap a gyengécske Mjondalen járt Trondheimben, és Kåre Ingebrigtsen vezetőedző kissé takarékos összeállításban és felfogásban futballozó gárdája soványka 1-0-ás győzelmet aratott - mindig a kötelező a legnehezebb, így vélekedtek a fehér-feketék a lefújást követően.

A Steaua a Partizannal szemben elbukta a párosmeccset, így lyukadt ki az EL-ben. Itt pedig olyan pofon érte, amilyen nem mostanában. A románok belealudtak a meccsbe, a második félidőben pedig a Rosenborg átszaladta rajtuk.

Popáék a bajnokságban sem tűnnek igazán meggyőzőnek: noha legutóbb nyertek idegenben, otthon, saját stadionjukban ez az idén még nem sikerült nekik: mind a négy bajnokijukat ikszre adták. Massimo Pedrazzini együttese persze nincs reménytelen helyzetben, ám ennél több kell, minden fronton.

11546. Rosenborg – Steaua Bukarest, mindkét csapat gólt szerez (1.65) – Tippmix

Stanciuék mindenfajta teher nélkül futballozhatnak egy jót Trondheimben, és azért nem olyan rossz ez a Steaua - egy gólra mindenképpen jók lehetnek a piros-kékek.

A mindkét fél betalál opciót érezzük leginkább fogadhatónak ennél a találkozónál. A Rosenborg gólos csapat, elől is, hátul is, a románok pedig bátran játszhatnak, majdnem tét nélkül...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!