<>

 
 
 
A Bilbao meglepetésre vereséget szenvedett Szlovákiában és a 2-3-as eredménynek köszönhetően nem bízhat semmit a véletlenre a visszavágón.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A visszavágót simán hozhatja a Bilbao

A Bilbao meglepetésre vereséget szenvedett Szlovákiában és a 2-3-as eredménynek köszönhetően nem bízhat semmit a véletlenre a visszavágón.
Európa-liga-selejtező
Athletic Bilbao - Zilina
Csütörtök, 20:45 óra

A Bilbao együttese csúnyán megégett a Zilina elleni párharc odavágóján Szlovákiában: a félidőben még 2-0-ra mentek a spanyolok, majd jött a hidegzuhany, 11 perc alatt egyenlítettek a szlovákok, majd a 94. percben a győzelmet jelentő találatot is belőtték. Így 3-2-es Zilina-előnyről folytatódhat a párharc. Valverde mester csapata tehát túlságosan hátradőlt a félidőben, most azonban nem lazíthat. Nem játszhat szűkös egy gólos sikerrel a bilbaói együttes, hiszen az első meccsen láthatták, hogy a szlovákok bármire képesek, márpedig egy döntetlen eredménnyel a Zilina lépne a csoportkörbe, ez pedig óriási blama lenne az Athletic számára...

A spanyol csapat egyébként a Szuperkupa elhódítása után a bajnokság első fordulójában nem tudott meglepetést okozni a Barca ellen. A szlovákok jobban meccsben vannak: 5 fordulót letudtak már a bajnokságban (11 pontosak egyelőre), plusz az Európa-ligában is mentek már pár kört (Glentoran, Dacia Chisinau, Vorskla búcsúztatása).

12205. Athletic Bilbao - Zilina, (0-1) 1 (1.55) - Tippmix

Mindezek ellenére nem kétséges, hogy továbbra is a spanyol csapat a párharc esélyese: 2 gólt lőttek idegenben és az egy gólos hátrány közel sem ledolgozhatatlan. Erősebb a Bilbao kerete, sokkal színvonalasabb bajnokságból érkezik és a plusz bevételek miatt motiválja a csapatot az El-csoportkör lehetősége. Nem bízhatja a véletlenre az Athletic, így legalább két gólos sikert várunk tőlük, amely reálisnak is tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!