<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 ötlet, 4.4-es szorzó

Csinos oddsokért látogatunk Németországba, Ausztriába és Svédországba. A három pénteki focitipp csaknem négy és feles szorzóval kecsegtet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05862. Freiburg - Sandhausen, 1 (1.70) - német másodosztály, 18:30

A Freiburg kiesett tavaly az élvonalból, természetesen nem is lehet más a cél, mint egyből visszajutni. Ehhez a jó rajt adott: 4 meccsből hármat megnyert a csapat, csak a Bochum ellen botlott (1-3). A kupában simán lépett tovább, a támadójáték pedig igencsak eredményes, hiszen idei 5 tétmeccsén 15 gólt lőtt, vagyis átlagban meccsenként hármat.

A Sandhausen tavaly a 12. helyen zárt, idén erőn felüli kezdést produkál, ugyanis 4 forduló után veretlenül áll az 5. helyen, mindössze a 3 mínusz pontnak köszönheti, hogy nincs ott a dobogón. A lendület azonban elfogyott a Heidenheim ellen, ahol impotens támadójátékkal 0-0-ra végeztek. A kupában is döcögős volt a továbbjutás, csak büntetőkkel lépett túl a Bahlinger csapatán. A Freiburg nagy falat lehet, elszenvedheti a csapat idei első vereségét.

06584. LASK Linz - St. Pölten, 1 (1.50) - osztrák másodosztály, 18:30

Az osztrák másodosztályban a hetedik fordulót rendezik. A hazaiak fel akarnak jutni, csakúgy, mint egy éve, egyelőre a harmadik helyen állnak, de épp úgy 13 pontosak, mint az előttük álló alakulatok. Otthon eddig mindenkit elvertek a fekete-fehér csíkosak, legutóbb a salzburgiakat. A St. Pölten tavaly a középmezőnyben zárt, és most is ott állnak. Hat bajnokin nyolc egységet szereztek, ebből hatot vendégként! Két siker mellett egy Liefering elleni vereség jött össze. Otthon a LASK nem kegyelmez, elveri a vendégeket. Hazai sikert várunk!

18891. Hammarby - Kalmar, 1 (1.75) - svéd bajnokság, 19:00

Két középcsapat találkozik egymással a Tele2 Arénában. A hazaiak egy ponttal és két hellyel előzik meg ellenfelüket. A tizedik pozíciót elfoglaló vendéglátó 23 pontos, hazai pályán 4-2-3-as statisztikával rendelkezik. Augusztus eleje óta javul a formája, azóta nem kapott ki a bajnokságban, és a kupában is továbbment. A Kalmar a tizenkettedik 22 ponttal, vendégként gyenge (2-1-7), és nincs jó passzban sem: háromszor kaptak ki Elmék zsinórban. A Hammarby otthon nem rossz, a pirosak pedig szétesőben vannak. A hazaiaknak áll a zászló...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!