<>

 
 
 
Ha péntek, akkor újabb forduló a francia másodosztályban: egy döntetlennel és egy vendég sikerrel szakítanánk ezúttal nagyot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, 7.7-es összodds

Ha péntek, akkor újabb forduló a francia másodosztályban: egy döntetlennel és egy vendég sikerrel szakítanánk ezúttal nagyot.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04269. Niort - Laval, X (2.80) - francia másodosztály, 20:00

A 19. fogadja az 5. helyen tanyázót a francia második vonal 5. körében. A Niort gyenge rajtot vett: két vereség után kétszer remizett, így mindössze 2 ponttal áll jelenleg. Pedig tavaly masszív középcsapatként a 11. helyen zárt és idén is ezt várják el az együttestől. Ugyanakkor az utóbbi két fordulóban mutatott játék nem nevezhető rossznak: a Sochaux elleni remi sem rossz (még otthon sem), a feljutásra hajtó Evian otthonában pedig pláne nem az...

A Laval is gyengén rajtolt, majd az utolsó két fordulóban feltámadt és előbb az Auxerre otthonában nyert (3-2), majd legutóbb a Red Star ellen csikarta ki a győzelmet szoros meccsen (2-1). Tavaly mindkét együttes rengeteget remizett, a Niort 17, míg a Laval 21 (!!!) alkalommal osztozkodott a pontokon. Két formajavulást mutató csapat meccse lesz ez, könnyen kiolthatják egymást és szerencsés esetben jöhet is a döntetlen eredmény a 90 perc végén.

04303. Bourg-Peronnas - Sochaux, 2 (2.75) - francia másodosztály, 20:00

A 13. és a 14. helyen álló együttes csatázik az 5. fordulóban péntek este. A Bourg-Peronnas újonc, ebből fakadóan elsődleges célja, hogy megvesse lábát a másodosztályban és kivívja a bennmaradást. A rajt ugyan nem sikerült jól, de a két vereséget 1-1 győzelem és döntetlen követte, ráadásul a feljutásra is esélyes Dijon csapatát sikerült megverniük.

A Sochaux a tavalyihoz hasonlóan gyengén rajtolt és mindössze 3 pontos (3 döntetlennel), az előző idényben a gyér rajt a feljutásba került. Vendégként még csak döntetlenje van: a Clermont és a Niort ellen is remizett. A Peronnas azonban a Dijon elleni siker ellenére verhető ellenfélnek tűnik, ezen az oddson mindenképp megér egy próbát az erősebb kerettel bíró Sochaux nyeretése!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!