<>

 
 
 
A címvédő dublini sikerével újabb nagy lépést tesz az aranyérem felé az ír élvonal pénteki játéknapján...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Tutigyanús 2-es az ír bajnokságból

A címvédő dublini sikerével újabb nagy lépést tesz az aranyérem felé az ír élvonal pénteki játéknapján...
Ír bajnokság
Bohemians - Dundalk
Péntek, 20:45 óra

A Bohemians a középmezőnyből várja az ír élvonal folytatását, 25 fellépésen 40 egységet gyűjtött. Otthon, a Dalymount Parkban viszonylag erős, 7-2-3-as statisztikát tud felmutatni. A formája gyenge, a múlt hétvégén kiesett a kupából, a bajnokságban pedig négy találkozóból hármat elbukott. Mellettük szól, hogy a három legutóbbi hazai fellépésükön nem hibáztak, igaz, kiscsapatokat fogadtak. Keith Long menedzser nincs egyszerű helyzetben, hiszen egy középhátvéd, egy balbekk és egy középcsatár is sérült.

18388. Bohemians - Dundalk, 2 (1.45) - Tippmix

Stephen Kenny, a bajnok szakvezetője kényelmesebb helyzetben van. Egyrészt utcahosszal vezetik a fehér-feketék a bajnokságot, előnyük 10 egység immár. Most 51-nél járnak, idegenben pedig veretlenek, sőt, szinte minden nyernek! 10-2-0-ás mutatójuk önmagáért beszél, gólkülönbségük a túrákon 24-8... A forma szinte tökéletes, és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nincs eltiltott és sérült a bajnoknál, azaz teljes fegyverzetben utaznak Towellék Dublinba.

Érdekes, hogy a bajnokságban a Dundalk épp a Bohamienstől kapott ki egyedül, de nem a fővárosban. Ebben a felállásban simán győzött a listavezető. És ma sem lesz másként, a címvédő három ponttal tér haza. Tipp: 2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!