<>

 
 
 
A LASK Linz és a St. Patrick's odahaza zsebelhet be fontos 3 pontot, a Liefering meccsén pedig ismét kinyílhat a gólzsák.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: francia, osztrák és ír csaták

A LASK Linz és a St. Patrick's odahaza zsebelhet be fontos 3 pontot, a Liefering meccsén pedig ismét kinyílhat a gólzsák.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

06578. Austria Lustenau - Liefering, 2.5 gól felett (1.35) - osztrák másodosztály, 18:30

A Liefering ezúttal sem hazudtolja meg önmagát és közönségszórakoztató 90 perceket játszik, melyet 10-18-as gólkülönbsége is remekül mutat, eddig mindössze 1 bajnokiján nem született legalább 3 találat. A Lustenau ugyan visszafogottabb, de nem a Liefering ellen, legutóbbi 5 közös meccsükből négy is szépen hozta az over tippet. Nem lesz ez másként péntek este sem.

06584. LASK Linz - St. Pölten, 1 (1.50) - osztrák másodosztály, 18:30

A Linz tavaly ugyan újonc volt, de máris a feljutásra hajtott, hiszen masszív anyagi háttere miatt erős kerettel érkezett a harmadosztályból. Nem jött össze, idén viszont a 4-1-1 mérleges rajt alapján a cél ugyanaz. A St. Pölten középcsapat, idegenben verhető.

18391. St. Patrick's - Derry City, 1 (1.35) - ír bajnokság, 20:45

Mindkét együttesnek nagy szüksége van a pontokra, de a célok eltérőek: a hazaiak az európai kupaindulást érő dobogóra vágynak, míg a vendégek a veszélyzónától távolodnának el.

Mindkét csapat vereségről érkezik, de a St. Patrick's otthonában nem sokan jártak eddig sikerrel idén. Egymás elleni mérlegüket is a hazaiak uralják, zsinórban a 6. közös derbijüket is behúzhatja a St. Patrick's.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!